SITNIČAVO

POZNATA PJEVAČICA BOCNULA VOJVOTKINJU OD SUSSEXA 'Moram reći istinu, Kate je pobijedila. Ja bih otišla na još jednu probu, ali volim vas svejedno'

Kate Middleton, Meghan Markle
 Jane Barlow/PA Wire/Pool, Kai Pfaffenbach / REUTERS

Američka pjevačica Katy Perry svojem je životopisu odnedavno dodala još jedno zanimanje, a to je modna kritičarka.

Entertainment Tonight piše da je 33-godišnja pjevačica u ponedjeljak u intervjuu s novinarkom Lauren Zimom prokomentirala kraljevsko vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle.

"Ja bih otišla na još jednu probu", rekla je Perry komentirajući Markle i njezinu Givenchy haljinu. "Nikad neću ne reću istinu! Još jedna proba, ali volim te."

Članica žirija u Američkom idolu rekla je da joj je draža vjenčanica Alexandera McQueena koju je Kate Middleton nosila na vjenčanju s princom Williamom. "Kate, Kate, Kate je pobijedila, Kate je pobijedila!", rekla je Perry.

Unatoč tome što je kritizirala Markleinu haljinu, Perry je rekla da joj je drago zbog friško vjenčanog kraljevskog para. "Sretna sam zbog njih i mislim da je predivno to što je toliko posvećena humanitarnom radu. Znate, činjenica da je ponosna feministkinja, to mi se sviđa. Podržavam je kao ženu i volime je i želim im sve najbolje", rekla je pjevačica.

Podsjećamo, Markleinu vjenčanicu dizajnirala je Britanka Clare Waight Keller, prvi žena na poziciji umjetničkog direktora u francuskoj modnoj kući Givenchy.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:26