NEDAVNO SE RAZVELA

POZNATA PJEVAČICA JEDVA SE IZVUKLA IZ PAKLA DROGE Fergie više ne krije: 'Patila sam od psihoze i demencije. Halucinirala sam na dnevnoj bazi'

 Profimedia, AKM-GSI

Pjevačica Fergie otvoreno je u intervjuu za britanski magazin iNews progovorila o ovisničkoj prošlosti. Otkrila je da se borila s ozbiljnim zdravstvenim problemima dok je bila ovisna o metamfetaminu, poznatijim pod nazivom kristalni met.

‘Patila sam od psihoze i demencije. Halucinirala sam na dnevnoj bazi. Trebala mi je godina dana nakon što sam prestala konzumirati kristalni met da mi se kemija u mozgu stabilizira i da prestanem halucinirati. Znalo mi se dogoditi da se ništa posebno ne događa, da samo sjedim i odjednom vidim pčelu ili zeca’, ispričala je Fergie i dodala da je povremeno bila uvjerenda je prate CIA, FBI ili specijalna policija.

Utjehu je potražila u crkvi, no iz crkve su je izbacili: 'Hodala sam prema oltaru kao neka luđakinja jer sam bila uvjerena da je u crkvi infracrvena kamera kojom mi žele skenirati tijelo. Projurila sam kraj oltara i dvojica su trčala za mnom. Sjećam se da sam bila prestravljena da me vani čeka specijalna policija...'

No, rekla je da se osvijestila tek kad je, po vlastitom mišljenju, dotakla dno. ‘To sve s drogom… Bilo je jako zabavno. Sve dok nije prestalo biti zabavno. Ali znate što, drago mi je da se to dogodilo. Jer danas mi to iskustvo daje snagu, vjeru i nadu u nešto bolje’, dodala je.

Bivša članica grupe Black Eyed Peas otvorila se o ovoj temi kako bi možda pomogla nekome tko ima slične probleme. Svojevremeno je za magazin Time rekla da joj j droga bila ‘dečko s kojim joj je bilo najteže prekinuti’.

‘Dugo sam promišljala o tome kako sam završila na dnu. Droga je ta koja vas učini ovisnicima, no zašto ste uopće s tim počeli je ono što je zanimljivo. Što se mene tiče, velikog je utjecaja imalo to što sam kao dijete već glumica i tako sam naučila potiskivati osjećaje’, objasnila je.

Nedavno su obožavatelji izrazili zabrinutost za Fergie i njezino ponašanje nakon incidenta na svečanom događaju u Los Angelesu, no njezin je glasnogovornik u ponedjeljak rekao da je pjevačica sretna i zdrava i da nema razloga za brigu.

U rujnu su Fergie i njezin muž Josh Duhamel objavili da su se nedavno rastali, ali da će i dalje zajedno brinuti o zajedničkom 4-godišnjem sinu Axlu Jacku. ‘Rastava svakome teško pada, no ona je zbilja dobro’, rekao je glasnogovornik pjevačice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 12:34