POTRESNA ISPOVIJEST

POZNATI GLUMAC ISKRENO O SVOM TEŠKOM GUBITKU Borila se za dah oko 25 minuta. Neprestano sam joj govorio: 'Volim te, volim te...' Ne znam kako dalje...

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 07.10.2019. u 08:54

** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN UNITED KINGDOM ** Los Angeles, CA - *EXCLUSIVE* - British actor 'Bad Boy' Vinnie Jones and his wife Tanya smile and hold hands after leaving a pharmacy in Los Angeles. Vinnie was quite the gentleman holding the door open for his wife of 23 years. They've both had their fair share of health troubles with both having cancer back in 2013. Tanya can be seen wearing a turban-style hat. Shot ob 08/28/18.
Pictured: Vinnie Jones, Tanya Jones
*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 384919644, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Vinnie i Tanya Jones 2018.

 

Britanski glumac i bivši nogometaš Vinnie Jones (54) prije tri mjeseca ostao je bez supruge Tanye. Ona je umrla u 54. godini nakon šestogodišnje borbe s melanomom, piše Daily Mail.

Vinnie je sad u velikom intervjuu ispričao da svake večeri plače za svojom ljubavi. Prisjetio se kako je suprugu posljednjih sati života nježno ljubio i šaputao joj da je voli.

Ispričao je kako se jedan dan probudio u njhovom holivudskom domu i čuo kašalj.

"Pročitao sam puno knjiga, ne želite ih čitati, ali radite to, i znao sam što taj kašalj znači. Odmah sam odjurio u sobu te pozvao pomoć. Ona se borila za dah oko 25 minuta", rekao je.

Tanyini roditelji, njezin brat i kćer Kayley pridružili su se Vinnieju dok joj je medicinska sestra davala morfij.

"Neprestano sam joj govorio: 'Volim te, volim te...'. Sve je bilo jako mirno, a zatim je disala sve tiše i odjednom je utihnula... Pogledao sam sestru i rekao: 'Otišla je?'... I to je bilo to", ispričao je potreseni glumac.

 

S 21 godinom je transplantirala srce

Par se oženio 1994. godine, a obnovili su zavjete 2007.  Jones, bivši nogometaš koji je potom izgradio karijeru glumca, ima tako eksplozivnu narav da je nebrojeno puta sudjelovao u tučnjavama na nogometnom terenu, u zrakoplovima i barovima. No, jedino je prema Tanyi uvijek bio blag.

Vinnie Jones' wife Tanya Jones dies at 53 after a six-year skin cancer battle in Los Angeles, Ca. on July 6, 2019.
April 22, 2013 Hollywood, Ca.
Vinnie Jones and Tanya Jones
Profimedia, Mega Agency

Vinnie i Tanya Jones 2013.

 

Iskreno kaže da ne zna kako će dalje bez supruge, a nedavno je kupio grobno mjesto odmah pored nje i želja mu je da tamo prospu njegov pepeo.

Otkad je njegova voljena umrla glumac sa sobom nosi njezinu poruku: "Za mog voljenog Vina, svaki dan mi se dogodi nešto divno. To što sam s tobom. Ti si moje jutarnje sunce od trenutka kad se probudim. Volim te, Tanya."

Tanya je kroz život imala brojne zdravstvene probleme. Bolovala je od raka grlića maternice, a kad je imala 21 godinu transplantirali su joj srce.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo