POTRESNA ISPOVIJEST

POZNATI GLUMAC ISKRENO O SVOM TEŠKOM GUBITKU Borila se za dah oko 25 minuta. Neprestano sam joj govorio: 'Volim te, volim te...' Ne znam kako dalje...

 
Vinnie i Tanya Jones 2018.
 Profimedia, Backgrid USA

Britanski glumac i bivši nogometaš Vinnie Jones (54) prije tri mjeseca ostao je bez supruge Tanye. Ona je umrla u 54. godini nakon šestogodišnje borbe s melanomom, piše Daily Mail.

Vinnie je sad u velikom intervjuu ispričao da svake večeri plače za svojom ljubavi. Prisjetio se kako je suprugu posljednjih sati života nježno ljubio i šaputao joj da je voli.

Ispričao je kako se jedan dan probudio u njhovom holivudskom domu i čuo kašalj.

"Pročitao sam puno knjiga, ne želite ih čitati, ali radite to, i znao sam što taj kašalj znači. Odmah sam odjurio u sobu te pozvao pomoć. Ona se borila za dah oko 25 minuta", rekao je.

Tanyini roditelji, njezin brat i kćer Kayley pridružili su se Vinnieju dok joj je medicinska sestra davala morfij.

"Neprestano sam joj govorio: 'Volim te, volim te...'. Sve je bilo jako mirno, a zatim je disala sve tiše i odjednom je utihnula... Pogledao sam sestru i rekao: 'Otišla je?'... I to je bilo to", ispričao je potreseni glumac.

S 21 godinom je transplantirala srce

Par se oženio 1994. godine, a obnovili su zavjete 2007. Jones, bivši nogometaš koji je potom izgradio karijeru glumca, ima tako eksplozivnu narav da je nebrojeno puta sudjelovao u tučnjavama na nogometnom terenu, u zrakoplovima i barovima. No, jedino je prema Tanyi uvijek bio blag.

Vinnie Jones' wife Tanya Jones dies at 53 after a six-year skin cancer battle in Los Angeles, Ca. on July 6, 2019.

April 22, 2013  Hollywood, Ca.
Vinnie Jones and Tanya Jones
Profimedia, Mega Agency
Vinnie i Tanya Jones 2013.

Iskreno kaže da ne zna kako će dalje bez supruge, a nedavno je kupio grobno mjesto odmah pored nje i želja mu je da tamo prospu njegov pepeo.

Otkad je njegova voljena umrla glumac sa sobom nosi njezinu poruku: "Za mog voljenog Vina, svaki dan mi se dogodi nešto divno. To što sam s tobom. Ti si moje jutarnje sunce od trenutka kad se probudim. Volim te, Tanya."

Tanya je kroz život imala brojne zdravstvene probleme. Bolovala je od raka grlića maternice, a kad je imala 21 godinu transplantirali su joj srce.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:19