IDE NA SUD

POZNATI GLUMAC UHVAĆEN PIJAN U AUTOMOBILU, ALI TO NIJE NAJGORE... 'Jasno sam vidio njegovog dvogodišnjeg sina s rukama na volanu'

 
Marion H. "Pooch" Hall mlađi
 Profimedia, TEMP Sipa Press

Američki glumac Marion H. "Pooch" Hall mlađi uhićen je u srijedu navečer jer je vozio pod utjecajem alkohola i ugrozio sigurnost svog dvogodišnjeg sina, piše E! Online.

Glumac poznat po ulozi Darylla Donovana u Showtimeovoj seriji "Ray Donovan" uhićen je u mjestu Burbank u Kaliforniji kada je u 19.30 sati svojim automobilom udario u parkirano vozilo.

Prema policijskom izvještaju, svjedoci su vidjeli kako automobil krivuda po cesti te da ga vozi muškarac s malim djetetom u svom krilu. Jedan je svjedok rekao da je vidio da su djetetove ruke bile na volanu. Automobil se naposljetku sudario s parkiranim vozilom te je na mjestu sudara uhićen zbog sumnje da je vozio pod utjecajem.

"Gospodin Hall je pokazivao znakove da je alkoholiziranom stanju te nije uspio položiti test trezvenosti", stoji u policijskom izvještaju. "Dvogodišnji sin gospodina Hall bio je prisutan u automobilu te se vozio bez da je vezan, što nalaže zakon."

U nesreći nije bilo ozlijeđenih, a Hall je uhićen zbog ugrožavanja sigurnosti vlastitog djeteta te vožnju pod utjecajem alkohola. Hallov sin je nakon incidenta predan glumčevoj supruzi.

Hallu je određena jamčevina od 100 tisuća dolara koju je glumac u četvrtak ujutro platio. Glumac bi se pred sudom trebao pojaviti u petak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 11:43