ODLAZAK 'KRALJA MODE'

POZNATI POTRESENI SMRĆU KARLA LAGERFELDA 'Došla sam te upoznati s kćerkom, ali sam zakasnila. Srce mi je slomljeno...'

 
Karl Lagerfeld s Diane Kruger, Alexom Chung i Victorijom Beckham
 Profimedia, TEMP Sipa Press, KCS Presse, Backgrid USA

Njemački dizajner koji je godinama bio kreativni direktor velikih modnih kuća Fendi i Chanel, Karl Lagerfeld, bio je jedan od najplodnijih i najinovativnijih dizajnera, a radio je sve do smrti. Umro je sa 85 godina u Parizu.

Dizajneru je navodno već neko vrijeme bilo loše i propustio je dvije svoje revije u siječnju na Tjednu mode u Parizu. Zvijezde, glumice, manekenke i mnogi bliski svijetu mode na društvenim se mrežama opraštaju od dizajnerskog velikana.

Donatella Versace je na Instagramu napisala: ‘Karl, tvoj genij je promijenio živote mnogih, posebno Giannija i mene. Nikad nećemo zaboraviti tvoj nevjerojatni talent i beskrajnu inspiraciju. Uvijek smo učili od tebe.’

‘Strašno sam tužna zbog ove vijesti. Karl je bio genij, uvijek tako ljubazan i velikodušan prema meni, i privatno i profesionalno’, napisala je Victoria Beckham.

Alexa Chung je objavila njihovu zajedničku fotografiju i napisala: ‘Počivaj u miru, Karl. Sjećam se da sam bila strašno preplašena pred naš intervju, ali ti si bio tako duhovit i velikodušan. Hvala ti što si me pozvao na neke od najglamuroznijih događaja u mom životu, bila mi je čast poznavati te. E da, i hvala za savjet sa suhim šamponom, uvijek ću misliti na tebe kad ću stavljati puder na periku!’

Nježne riječi uputila mu je i glumica Diane Kruger: ‘Karl, ne mou izraziti koliko si mi značio i koliko ćeš mi nedostajati. Nikad neću zaboraviti tvoju ljubaznost, tvoj smijeh, maštu… Došla sam u Francusku ovaj tjedan posjetiti te i upoznati te s kćerkom. Srce mi je slomljeno što sam zakasnila… Počivaj u miru, obožavam te!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:28