APEL URODIO PLODOM

PREDIN PRONAŠAO TAJANSTVENU DJEVOJKU Pjevač je izvan sebe od sreće, nije ni slutio da je stanovita Nejra i bez njegova znanja planirala ponovni susret

 Ronald Gorsic / CROPIX, Facebook

- Želim samo da javite gospodinu Zoranu da sam planirala 21. travnja prisustvovati koncertu grupe Lačni Franz i da će mi biti zadovoljstvo ponoviti ples - ovo je stanovita žena, koju je Zoran Predin tražio preko Facebooka, napisala Sarajevskom ratnom teatru.

Slovenski tekstopisac i rock glazbenik u glavnom gradu Bosne i Hercegovine održat će dva koncerta, a tom prigodom na društvenoj mreži objavio je dirljivi apel u kojem moli sve ljude dobre volje da mu pomognu pronaći djevojku s kojom je plesao valcer 1996. godine, na prvom poslijeratnom koncertu njegova benda Lačni Franz u podrumu Akademije scenskih umjetnosti u Sarajevu.

Samo dva dana poslije, na e-mail adresu Sarajevskog ratnog teatra, gdje će Predin nastupiti 21. i 22. travnja, javila se djevojka s pjevačeve fotografije.

- Zove se Nejra! Zahvaljujem svima, koji su dijelili moj poziv, za srdačnu pomoć, kojom ste opet probudili nešto lijepo u nama i vratili sunce u naš dan - napisao je oduševljeni Predin na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:46