JEDINSTVENI TRENUTAK

PREKRASNA NATALIE PORTMAN POZIRALA GOLA POPUT DEMI MOORE U visokom stupnju trudnoće ogrnula se samo plahtom za magazin Vanity Fair

Natalie Portman
 Mark Kauzlarich / REUTERS

Magazin Vanity Fair iskoristio je priliku nakon objave nominacija za Oscar i objavio naslovnicu sa slavnim glumicama - Emma Stone, Lupita Nyong'o, Amy Adams, Natalie Portman, Ruth Negga, Dakota i Elle Fanning, Aja Naomi King, Janelle Monae, Greta Gerwig i Dakota Johnson poziraju jednoj od najpoznatijih fotografkinja Annie Leibovitz.

Na fotografiji se među silnim ljepoticama ističe Natalie Portman koja je u visokom stupnju trudnoće.

U holivudskom izdanju časopisa glumice su pozirale u raskošnim haljinama vrijednim crvenog tepiha, no fotografija na kojoj je sama Portman doista oduzima dah.

Fotografirala se gola, ogrnuta plahtom, u pozi koja neodoljivo podsjeća na fotografiju Demi Moore, također u visokom stupnju trudnoće, nastalu 1991. za isti magazin.

‘Htjeli smo uhvatiti Natalie u trenutku u kojem zrači’, rekla je Jessica Diehl, modna direktorica Vanity Faira.

#natalieportman for #vanityfair Do you think she deserves to win the Oscar this year?

A photo posted by The Catwalk Italia - TCI (@thecatwalkitalia) on

Natalie Portman, koja je ove godine po treći nominirana za filmsku nagradu Oscar, čeka svoje drugo dijete sa slavnim plesačem i koreografom Benjaminom Millepiedom. 2011. rodila je sina Alepha. Jedan zlatni kipić već zauzima posebno mjesto među njenim filmskim nagradama, dobila ga je za ulogu u filmu ‘Crni labud’, a hoće li joj prošlogodišnja uloga u filmu ‘Jackie’ donijeti isto priznanje, tek ćemo vidjeti. Zanimljivo je da je primajući na svečanosti svog prvog i jedinog Oscara upravo bila trudna s prvim djetetom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 07:33