UGLEDNI GLUMCI

PRELIJEPA SALMA HAYEK LUNJA ISTROM Posjetila imanje na kojem su se vjenčali Franka i Ćorluka, Samuel L. Jackson snimljen na ručku u centru Zagreba

 
 Instagram

Kao što je i najavljeno, snimanje filma ‘The Hitman’s Wife Bodyguard’ Patricka Hughesa nakon Rovinja, Rijeke i Trsta seli u Zagreb. Premda se zaposleni trude sve oko holivudskih zvijezda zadržati tajnom, to ipak nije moguće. Nešto otkriju sami na Instagramu, a nešto oduševljeni obožavatelji s kojima pristanu na fotografiranje.

Salma Hayek je najaktivnija na društvenim mrežama i ona je od dolaska u Hrvatsku već više puta pisala o ljepotama naše zemlje. U pauzama snimanja putovala je po Istri te osim Rovinja posjetila je sa suprugom François-Henrijem Pinaultom Brijune, sprijateljila se s jednim sokolom, bila u društvu pasa Zare i Male u lovu na tartufe i još koješta što vjerojatno nikad nećemo doznati.

Za posljednji izlet odabrala je Bale gdje je posjetila poznatu luksuznu Stanciju Meneghetti koja je nekoliko kilometara udaljena od Bala. Riječ je o luksuznom restoranu i hotelu na kojem su se prošlo ljeto vjenčali Franka Batelić i Vedran Ćorluka, a svojedobno i Nina Badrić.

- Danas smo imali veliku čast ugostiti Salmu Hayek. Hvala, Salma Hayek Pinault, što si nas posjetila - napisali su na stranici na Facebooku uz fotografije na kojima su Salma i njezina prijateljica fotografkinja Samantha Lopez spremno pozirale s domaćinima.

U utorak je glumica u sklopu Priča na Instagramu objavila kratku snimku na kojoj se sa Samanthom ljulja na jednoj ljuljački. Obje se smiju i vrište poput djevojčica. Time su, napisala je, htjele obilježiti Dan djece koji se taj dan obilježava u Meksiku.

Screenshot / Instagram
Salma Hayek i Samantha Lopez

I dok je Salma okupirana Istrom, Samuel L. Jackson već je stigao u Zagreb. Time se pohvalio Hrvoje Šalković na stranicama restorana Brawbites čiji je vlasnik. Stigao je na ručak u centar Zagreba u popodnevnim satima i pojeo cheesburger.

- Glumac je bio iznimno pristojan i pristupačan, a mi smo se potrudili da ima svoju privatnost na čemu nam je bio zahvalan - kazao je Hrvoje Šalković koji je objavio fotografiju sa slavnim glumcem.

Promo Brawbites
Hrvoje Šalković i Samuel L. Jackson

Promo Brawbites
Hrvoje Šalković i Samuel L. Jackson

Treće veliko ime filma ‘The Hitman’s Wife Bodyguard’ Ryan Reynolds nakon snimanja u Trstu otputovao je u Tokio u Japan gdje promovira svoj film ‘Pokémon Detective Pikachu’.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:18