TUŽNA VIJEST

PREMINUO POZNATI GLUMAC IZ 'MODERNE OBITELJI' I SVI SU LUDI ZA RAYMONDOM' Vijest je prva objavila Jamie Lee Curtis: 'Sada si gore s Mary...'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 16.05.2020. u 22:46

MODERN FAMILY, (from left): Ty Burrell, Fred Willard, 'Ringmaster Keifth', (Season 8, ep. 810, aired Jan. 4, 2017)., Image: 310635841, License: Rights-managed, Restrictions: ©ABC/Courtesy Everett Collection, Model Release: no, Credit line: ABC / Everett / Profimedia
ABC / Everett / Profimedia

U 86. godini života preminuo je poznati glumac Fred Willard kojeg pamtimo po ulogama u humorističnim serijama 'Moderna obitelj' i 'Svi su ludi za Raymondom'. Popularni komičar umro je prirodnom smrću, potvrdio je za Rolling Stone njegov menadžer Glenn Schwartz.

Tužnu vijest prva je objavila velika glumca Jamie Lee Curtis, koja je bila dugogodišnja prijateljica i suradnica njegove pokojne žene Mary s kojom je bio u braku 50 godina..

- Bili smo sretni i privilegirani što smo mogli uživati u njegovom talentu. Sada je sa svojom Mary. Hvala ti gospodine Willard! - napisala je Jamie Lee Curtis.

Iako je Willard postao globalno poznat po ulogama u Emmy nominiranim serijama 'Moderna obitelj' i 'Svi su ludi za Raymondom', njegova karijera je počela još 1966 godine u raznim televizijskim serijama, ali i filmovima.

Od Freda se oprostila i njegova kći Hope Mulbarger.

- Radio je ono što voli i nasmijavao nas do samog kraja. Voljeli smo ga i nedostajat će nam...

Izdvajamo