'ZNALO JE BITI NEIZDRŽIVO'

PREPOZNAJETE LI OVOG ZAVODNIKA? Naš poznati glumac prvi put u karijeri prerušio se u ženu

 RTL

Je li zapravo Filip Juričić 'Prava žena'?

Naime, u večerašnjoj epizodi nove RTL- ove serije gledatelji će vidjeti kako se Filipov lik Nikola preoblači u lik tete Ruže. Nakon što je teta Ruža (Elizabeta Kukić) nespretno pala u kadu i slomila nogu odbila je liječničku pomoć jer ne želi biti izbačena iz showa u kojoj je glavna karika.

Nije joj preostalo ništa drugo nego Nikolu nagovoriti da se presvlači u njezin lik što on prihvaća jer to vidi kao jedini način da svoju kćer Maju spasi od pojavljivanja u showu 'Prava žena'. I tu kreće najveća glumačka transformacija Filipa Juričića u njegovoj karijeri. Do sada je glumio romantičare, negativce i pozitivce, ali ženu je prvi put zaigrao tek u 'Pravoj ženi'.

RTL

- Moram priznati da je vrlo izazovno igrati ženu, ali prihvatio sam to samo kao jedan novi glumački zadatak i izazov. Drugačije je nego sve dosadašnje uloge, pogotovo jer glumim stariju gospođu, ali mnogi su se glumci u tome već okušali pa sam to prihvatio samo kao nešto novo“ kaže Juričić te dodaje da se još nije pogledao u ulozi Ruže.

- Trudio sam se da to napravim što bolje pa se nadam se će i publika biti zadovoljna - iskreno će Filip. Uloga prerušavanja osim izvrsnog glumačkog talenta zahtjeva i vrsnu fizičku transformaciju. Štikle, haljine, šminka… samo su neke od noviteta s kojima se Filip susreo.

RTL

- Iskreno, teško mi je padalo to presvlačenje, naročito u ljetnim mjesecima. U najlonkama, rukavicama i pod perikom i teškom šminkom je znalo biti neizdrživo. Moram pohvaliti cijeli tim šminkera koji sve brže rade tu transformaciju te garderobijerke koje sve to brzo skinu s mene da uspijem uhvatiti malo zraka. Ali sad smo sve već svi na to naviknuli - otkriva Juričić.

RTL

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 13:56