IGOR PERVIĆ

PRERANI ODLAZAK GLUMCA POZNATOG PO ULOZI U KULTNOM FILMU 'BURE BARUTA' Imao je 52 godine, preminuo je nakon teške bolesti

 
 Screenshot / YOUTUBE

Srpski glumac Igor Pervić (52) preminuo je u utorak u 8:30 sati u svome stanu nakon duge borbe s bolesti, piše Blic. Pervić je preminuo od malignog tumora.

Blic piše da Pervića susjedi posljednjih mjeseci nisu viđali te da je rijetko izlazio iz stana, gdje se o njemu brinula njegova majka Lidija Pilipenko, inače diplomirana balerina. Uz njega je cijelo vrijeme bio i njegov polubrat Andrej.

Espreso piše da je Pervić bolovao od raka jetre, ali i da je taj rak uspješno operirao pa u ovom trenutku nije jasno je li to maligni tumor od čijih je posljedica preminuo.

Glumčeva dugogodišnja djevojka Jovana Petrović, inače unuka legendarnog Miodraga Petrovića Čkalje, od glumca se oprostila na Facebooku. "Moja ljubav", napisala je Petrović uz obavijest da je svoju prethodnu profilnu fotografiju zamijenila fotografijom sebe i Pervića.

Pervić je glumio u poznatim filmovima kao što su "Crni bombarder", "Lajanje na zvezde", "Bure baruta" i "Sivi dom", a pojavljivao se i u serijama kao što su "Ranjenik" i "Vuk Karadžić".

Igor Pervić rođen je u Beogradu 29. listopada 1967. godine. Glumac nije skrivao da je tijekom života imao problema s drogom, ali i da ga je od nje spasila Jasmina Holbus, prema pisanju Blica, njegova velika ljubav.

Pervić je u jednom trenutku išao u London na liječenje koje je jednom prilikom i opisao ovako: "Otišao sam u London na detoksikaciju i za 24 sata pod anestezijom promijenili su mi krv, izvukli sve otrove iz mene i blokirali centre u mozgu kako ne bih mogao ništa osjetiti u slučaju da ponovno posegnem za drogom."

Pervić se posljednjih godina klonio javnog života, ali je zato naporno radio. U posljednjih godinu dana glumio je u serijama "Šifra Despot", "Urgentni centar", "Žigosani u reketu" i "Nemanjići - rađanje kraljevine".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 20:07