RANI ODLAZAK

PRIJATELJI IZ 'BEVERLY HILLSA' U ŠOKU NAKON SMRTI LUKEA PERRYJA Poruke Iana, Shannen i Jennie izmamit će vam suze: 'Poseban čovjek, nemam riječi...'

 
 Profimedia, Backgrid USA, SIPA USA, SNAP

Buntovni idol devedesetih, glumac koji je obilježio brojna tinejdžerska poslijepodneva, Luke Perry, preminuo je u 53. godini u ponedjeljak ujutro od posljedica moždanog udara. U bolnici u Burbanku završio je prošli tjedan, liječnici su se nadali da će se oporaviti, no Luke je izgubio bitku.

Uz njega je bila obitelj i najbliži prijatelji, a brojni kolege s kojima je godinama dijelio setove, pišu oproštajne poruke na društvenim mrežama, posebno prijatelji s kojima je snimao seriju koja ga je proslavila, ‘Beverly Hills 90210’.

Među prvima na Instagramu uz zajedničku fotografiju od TV Dylana se oprostio Ian Ziering, koji je u ‘Beverly Hillsu’ glumio Stevea.

- Najdraži Luke, uvijek ću uživati u lijepim uspomenama koje smo dijelili posljednjih 30 godina. Neka ti putovanje obogate sjajne duše koje su prešle na onaj svijet prije tebe, kao što si ti obogatio živote nad koji smo ostali. Bože, molim te, daj mu mjesto negdje blizu tebe, on ga zaslužuje - napisao je emotivni Ian.

Shannen Doherty, koja je s Lukeom bila osobito bliska, a u seriji je glumila Brendu, tinejdžericu koja se u njega zaljubila čim ga je vidjela, prije nekoliko je dana objavila emotivnu posvetu svom prijatelju, nadajući se da će se oporaviti. Uz zajedničku sliku na kojoj su čvrsto zagrljeni, napisala je:

- Moj prijatelj. Čvrsto te držim i šaljem ti snagu. Možeš ti to.

Nažalost, Luke se nije oporavio od teškog moždanog udara, a Shannen (47) je u ponedjeljak ekskluzivno za magazin People rekla:

- U šoku sam. Srce mi je slomljeno, izgubila sam prijatelja. Imam toliko uspomena s Lukeom koje me svaki put nasmiju i koje će zauvijek ostati u mom srcu.

Premda su im se putovi razišli nakon završetka emitiranja serije, Shannen i Luke su se ponovno zbližili kad je prije nekoliko godina glumica javno pisala o svojoj borbi s rakom dojke.

- Luke je bio pametan, tih, skroman i kompleksan muškarac s dobrim srcem i nepresušno vrelo poštenja i ljubavi. Luke mi se javio dok sam se borila s rakom i ponovno smo uspostavili odnos, stariji i pametniji. To je posebna vrsta ljubavi. Zajedno smo radili na idejama za naše likove u Beverly Hillsu. Luke je obožavao svoju obitelj. Uvijek je pričao o svojoj djeci i kako je ponosan na njih, pokazivao mi je njihove videe. Oni su mu bili sve, najveće dostignuće. Nedostajat će mi svaki dan, svake minute, svake sekunde - otkrila je Doherty.

Glumica Jennie Garth, koja je glumila Kelly, također je za magazin People rekla:

- Slomljena sam. On je tako puno značio mnogim ljudima. Posebna osoba. Dijelim svoju tugu s obitelji i svima koji su ga voljeli. Užasan gubitak.

Kolegica iz serije Gabrielle Carteris, koja je glumila Andreu Zuckerman, napisala je na Instagramu:

- Najdraži Luke, jako sam tužna i nemam riječi. Ti si, dragi prijatelju, bio velika duša od čovjeka i utjecao si na mnoge. Šaljem ljubav i molitve obitelji i svima koji te vole.

Za People je dodala da je Luke bio draga i velikodušna osoba koja se uvijek zauzimala za slabije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:26