GLUMAC TUGUJE

PRIJE DEVET GODINA UMRLA MU JE ŽENA, A SAD PROŽIVLJAVA NOVU TRAGEDIJU Holivudska zvijezda oplakuje mladog nećaka koji je umro nakon sulude nesreće

 
 Screenshot/YouTube / Profimedia, Allstars

Glumac Liam Neeson ovih je dana doživio još jednu tragediju kad je za vikend preminuo 35-godišnji sin njegove sestre, pet godina nakon što je pretrpio strašne ozljede glave u padu s visine od šest metara.

Ronan Sexton, inače glazbenik, tulumario je s prijateljima u Brightonu u lipnju 2014., kad se u jednom trenutku popeo na telefonsku govornicu koja se nalazila na povišenoj terasi. Međutim, izgubio je ravnotežu i pao na beton.

Najmlađi sin Liamove sestre Bernadette Sexton umro je ovaj vikend, okružen obitelji u Cushendallu, u Sjevernoj Irskoj.

U vrijeme nesreće živio je u Worthingu, u Zapadnom Sussexu. S prijateljima se 22. lipnja 2014. zabavljao na Brighton Pieru kad se oko četiri sata ujutro popeo na crvenu telefonsku govornicu, izgubio ravnotežu, pao s visine od šest metara na beton i udario glavom. Mladić je odmah prevezen u bolnicu u teškom stanju, no nikad se nije oporavio.

Neeson (66) je navodno shrvan smrću nećaka, a ovih ih je godina navodno redovno posjećivao u Velikoj Britaniji, piše Daily Mail. Ova ga je tragedija pogodila devet i pol godina nakon što mu je umrla supruga Natasha Richardson s kojom je bio u braku 15 godina. Glumica je također umrla od ozljeda glave nakon grozne nesreće na skijanju 2009. Osim toga, Ronanovoj majci je prije dvije godine umro suprug Harry Shannon.

The nephew of actor Liam Neeson, Ronan Sexton is in a coma after falling 28ft from the top of two telephone boxes which stand next to the entrance of Brighton Pier in Sussex 

June 26, 2014, Image: 197453082, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, MirrorPix
Profimedia, MirrorPix
Telefonska govornica s koje je pao i stradao Ronan Sexton, nećak Liama Neesona

Natasha Richardson pala je na skijanju u Kanadi 16. ožujka 2009. Na mjestu događaja odmah se pojavila hitna pomoć, no glumica se osjećala dobro i rekla im je da nema potrebe za dramom. Ona se vratila u hotel, no nakon dva sata hitna je pomoć ponovno dobila poziv. Prebacili su je u bolnicu u Sainte-Agathe-des-Monts, no stanje je bilo loše pa su je odatle odveli u bolnicu u Montreal. Već 17. ožujka bila je u bolnici u New Yorku, ali nažalost idući je dan preminula.

Neeson se za britansku kazališnu i filmsku glumicu oženio 1994. kad je imao 42, a ona 31 godinu. Imaju dva sina, Micheála (23) i Daniela (22) koji su u vrijeme majčine smrti bili u ranoj tinejdžerskoj dobi.

O smrti supruge Neeson se otvorio tek posljednjih nekoliko godina kad je u intervjuima priznao da se zatrpao poslom kako bi se nosio s gubitkom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 18:53