JESSICA ALBA U DUBROVNIKU

Prije premijere serije zvijezde nisu smjele prošetati gradom

Uz Albu, na jug Hrvatske stigla je i ostala dobro znana TV ekipa - Gabrielle Union i Alan Cumming
Gabrielle Union i Jessica Alba
 Tonči Plazibat / CROPIX

Hollywoodske zvijezde Jessica Alba, Gabrielle Union i Alan Cumming stigli su u Dubrovnik. Povod nije odmor, nego ovogodišnji New Europe Market (NEM), na kojem će glumci predstaviti svoje serije. Kad je riječ o Union i Albi, to je serija “L. A.’s Finest” od 13 epizoda u prvoj sezoni, o dvjema policajkama koje u Los Angelesu rade u odjelu za suzbijanje droge.

Union tumači lik Sydney “Syd” Burnett iz bivše agencije DEA, koja je premještena u losanđelesku policiju, a Alba je Nancy McKenna, njezina kolegica i ujedno najbolja prijateljica.

Na najvažniji četverodnevni događaj u regiji srednje i istočne Europe, kako ga ocjenjuju kad je riječ o okupljanju profesionalca i predstavljanju najnovijih trendova u televizijskoj industriji, prvi je stigao proslavljeni Alan Cumming, i to zbog promocije serije “Instinct”. Taj 54-godišnji Škot zavidne glumačke karijere kako na televiziji i filmu, tako i u kazalištu (“Dobra žena, “Zlatno oko”, “X2: X-Men United”, “Nicholas Nickleby”), već je u ponedjeljak navečer prisustvovao velikom rođendanskom partyju Pickboxa organiziranom u Dubrovnik Palace hotelu.

“Cijepljen” od zvjezdanog statusa, iako ga Cumming bez pretjerivanja zaslužuje, oduševio je odmah na početku RTL-ove voditeljice Renatu Sopek i Antoniju Stupar Jurkin, koje su u Dubrovnik također stigle zbog NEM-a.

Renata Sopek i Tatjana Jurić “uhvatile” su Alana Cumminga

- Odmah na početku partyja bilo je predviđeno fotografiranje, a Cumming nam je sam prišao, uzeo moj mobitel i napravio nekoliko ‘selfija’ s nama. Jako je simpatičan i veliki zafrkant - prepričava Sopek, a Antonija Stupar bila je iznenađena koliko je zvijezda poput Cumminga pristupačna i “obična, normalna osoba”. Inače, Cumming se na partyju pojavio u za njega uobičajenom modno-ekscentričnom izdanju, kao da je izašao iz filma Tima Burtona. Zajedničke fotografije Sopek je na svom Instagramu kratko prokomentirala kao “Trio fantasticus”, a slične je objavio i Cumming.

Jessica Alba i Gabrielle Union stigle su u grad pod Srđem dan poslije svog veselog kolege jer je njihova projekcija bila na rasporedu u utorak. Doputovale su iz Madrida, gdje su također promovirale svoju seriju “L. A.’s Finest”, a organizatori su im, kako doznajemo, zabranili da šeću gradom dok ne izvrše službene obveze. Nisu to učinili bez razloga, jer Alba je nekonvencionalna zvijezda. Na prvom mjestu ističe najvažniju ulogu u svom životu, onu majčinsku.

Udana je za Casha Warrena, a par je u braku dugom 11 godina dobio troje djece, 11-godišnju kćer Honor, sedmogodišnju Haven te jednoipolgodišnjeg sinčića Hayesa.

Tijekom glumačke karijere koju su obilježili hitovi poput filmske uspješnice “Fantastična četvorka” te suradnje s redateljem Robertom Rodriguezom (“Sin City”), čija je omiljena glumica, dokazala se paralelno i kao vrlo uspješna poduzetnica čije se bogatstvo procjenjuje na više od 300 milijuna dolara. No, prema svemu sudeći, nikad nije dala da joj slava i novac, kao i hvalospjevi medija koji su je često uvrštavali među najljepše i najseksepilnije žene svijeta, udare u glavu. Tako je primjerice nedavno bez puno uvijanja otkrila kako je odlučila s najstarijom kćeri Honor ići na psihoterapiju kako bi se lakše naučila nositi s kćerinim nadolazećim pubertetom, točnije, bila bolja majka.

- Jednostavno nisam emocionalno spremna za tinejdžersko doba ili bilo što drugo, kao što su hormoni i prve ljubavi - izjavila je Alba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 21:00