DIANINA 'STIJENA'

PRINCEZA DIANA I ON BILI SU NAJBLIŽI, POVJERAVALA MU JE SVE TAJNE, A I ON NJOJ... Jednu od tih tajni sada je podijelio sa cijelim svijetom!

 YouTube screenshot

Paul Burrell, bivši butler princeze Diane, znan kao njezina 'stijena', ovih je dana konačno otkrio ono što se dugo nagađalo. Paul je homoseksualac i nakon što je prije devet mjeseci službeno okončao svoj 32-godišnji brak sa suprugom Mariom, ubrzo će započeti bračni život sa svojim partnerom, odvjetnikom Grahamom Cooperom.

Paul Burrell (2L), former butler to [Britain's Princess Diana], stands with his wife Maria (2R) and sons Nick (R) and Alex (L) on his return to his home in Farndon, Cheshire, November 16, 2002. Burrell returned home on November 16 for the first time since the collapse of his trial for theft of more than 300 items from the late [Princess's personal estate.] - RTXLMAF
Paul Burrell u društvu supruge Marie i sinova Nicka i Alexa

Uz otkrivanje svoje seksualnosti, Burrell je izjavio da je jedina žena koja je za to znala bila upravo princeza Diana – piše Daily Mail. Ipak, u medije su u nekoliko navrata procurile informacije da su mnogi ljudi bliski Burrellu znali za njegovo seksualno opredjeljenje, ali su poštovali njegovu privatnost.

Paul Burrell radio je za princezu Dianu punih 10 godina, a njihova je bliskost itekako poznata javnosti. Bio je njezin najbliži suradnik sve do tragične princezine pogibije 1997. godine.

Mnogi su mu zamjerali što se kasnije obogatio na knjigama koje je izdao, a koje su otkrivale mnoge podatke iz princezina privatnog života, pa i pisma koja mu je Diana pisala.

Paul Burrell, former butler and confidante of Princess Diana, signs a
copy of his book, 'A Royal Duty,' at a Barnes & Noble bookstore in
Skokie, Illinois, November 11, 2003. Burrell is currently on a book
signing tour in the U.S. REUTERS/John Gress

JG/GAC - RTR6PQ3

Objavama knjiga strahovito je razočarao i Dianine sinove Williama i Harryja, koji su svojevremeno izjavili kako 'ne mogu vjerovati da je Paul, kojemu se ukazivalo toliko povjerenja, mogao izdati njihovu mrtvu mamu'. - prenosi Daily Mail.

Burrell je od Dianine smrti javnim istupima te sudjelovanjima u tv showovima i realityjima zgrnuo bogatstvo. Trenutno vodi svoju cvjećarnicu u sjevernoj engleskoj pokrajini Cheshire, a intimnu vjenčanu ceremoniju planira za idući mjesec u nacionalnom parku Lake District.

Former butler to Britain's Princess Diana, Paul Burrell, holds a bunch of flowers as he stands outside his florist shop in Cheshire, western England, January 6, 2004. Britain launched a top-level police investigation into the death of Princess Diana on Tuesday as a tabloid newspaper named her former husband Prince Charles as the person she suspected of plotting to kill her. Diana made the allegation in a letter she gave to Burrell 10 months before her death. REUTERS/Ian Hodgson  ASA/JV - RTRS49D
REUTERS

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 01:49