RAZVODE SE

PROBLEMI ZA VRANJEŠA NE PRESTAJU, SADA GA JE OSTAVILA I SUPRUGA 'Baš me briga jesu li ga uhapsili, nemamo nikakav kontakt. On je moja prošlost'

 
 Instagram

Mukama bivšeg reprezentativca BiH Ognjena Vranješa nikad kraja. Prvo su ga izbacili iz belgijskog kluba u kojem je igrao, Anderlechta, potom mu je Robert Prosinečki dao pedalu i prekrižio ga s popisa nacionalne reprezentacije, a ovih je dana uhićen na aerodromu u belgijskom Charleroiju jer mu je istekla boravišna viza. Kako nije mogao dokazati da je igrač belgijskog kluba, morao je provesti noć u centru za ilegalne migrante u Steenokkerzeelu.

I to nije sve. Srpski Alo! piše da ga je povrh svega ostavila supruga koja samo čeka da se dovrši papirologija za razvod.

- Baš me briga jesu li Ognjena uhapsili ili nisu. S njim nemam nikakav kontakt i voljela bih da me više nikada ne povezujete s njim. On je moja prošlost o kojoj neću govoriti. Još nismo razvedeni na papiru, ali i to ćemo uskoro biti. Uznemirava me svako pitanje u vezi s njim. On za mene više ne postoji - rekla je Danijela Vranješ novinarima srpskog tabloida koji su je nazvali za komentar u vezi uhićenja.

Svi ovi problemi uslijedili su nakon porno afere sa srpskom turbo folk pjevačicom Jelenom Karleušom koja je zapravo bila kap koja je prelila čašu, i za belgijski klub, i za pitanje reprezentacije.

Međutim, Vranješa su već ranije prozivali za neodgovorno ponašanje prema sportskim obavezama. Konstantno je bio u sukobu s navijačima BiH reprezentacije zbog političkih stavova kojima je veličao Republiku Srpsku, te velikosrpsku i četničku politiku. Izazvao je kontroverzu tetovažom četničkog vojvode, a često je ulazio i u otvorenu svađu sa suigračima.

View this post on Instagram

Happy family!!!

A post shared by Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes) on

Vranješ sa suprugom Danijelom ima kćer s kojom povremeno obajvljuje fotografije na Instagramu. Prije pet mjeseci objavio je zajedničke fotografije sa suprugom s proslave četvrtog rođendana kćerkice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 08:24