DRAMA TIJEKOM SNIMANJA

'PROBUDIO ME U 3 UJUTRO, REKAO DA ĆE ME ZADAVITI GOLIM RUKAMA' Branko Lustig u svojoj knjizi otkrio je kako mu je prijetio Russell Crowe

 
Branko Lustig
 Damjan Tadić / CROPIX

Glumac Russell Crowe na snimanju 'Gladijatora' 2000. godine naljutio se na Branka Lustiga jer su producentove računovođe odbili platiti veće dnevnice glumčevu garderobijeru. Pobješnjeli oskarovac napio se u londonskom klubu i usred noći okomio na Lustiga, piše Daily Mail.

"Probudio me telefonski poziv u 3 sata. Ljutiti muškarac nazvao me seronjom i urlao je da će me zadaviti golim rukama. Nisam znao s kim razgovaram pa sam spustio slušalicu", otkrio je naš producent u knjizi The Men Who Would Be King, autorice Nicole LaPorte.

Ujutro je shvatio da mu je prijetio poznati glumac. Odmah je nazvao njegova agenta u Los Angeles i požalio mu se na glumčevo ponašanje.

Zbog svega je Lustig želio napustiti snimanje filma za koji je kasnije dobio Oscara.

Za dva dana primio je isprike iz ureda redatelja Stevena Spielberga. Crowe mu je napisao pismo koje je sačuvao.

"Tu noć pamtim kao početak našeg prijateljstva. Danas smo nerazdvojni. Često se čujemo, a on me od milja zove papa (tata)", ispričao je Lustig. Na snimanju filma svako ga je jutro Crowe zvao na doručak u svoju prikolicu, a darovao mu je i kapu omiljenog ragbi-kluba Rabbitohsa.

"Učlanio sam se u klub i rado nosim kapu u Zagrebu", rekao je novinarima Lustig.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 20:44