NIKAD OBJAVLJENO

PROCURILA NIKAD OBJAVLJENA PORUKA TRAGIČNO PREMINULE VODITELJICE Prije smrti opisala svoju verziju događaja koji ju je uništio

 
Caroline Flack s majkom nakon ročišta 23. prosinca
 MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Obitelj tragično preminule britanske televizijske voditeljice Caroline Flack (40) objavili su do sada neobjavljenu Instagram objavu koju je Flack napisala prije smrti, a u kojoj je voditeljica napisala da joj se svijet urušio kada je uhićena zbog fizičkog napada, piše Daily Mail.

Flack je u poruci inzistirala da je nije zlostavljačica te da je njezin navodni nasrtaj na dečka Lewisa Burtona (27) bio nesretan slučaj.

Bivša je voditeljica reality emisije "Love Island" u poruci koju je njezina majka Chris podijelila u četvrtak dala objaviti u lokalnim norvičkim dnevnim novinama Eastern Daily Press objasnila da su joj nakon uhićenja "cijeli svijet i budućnost izvučeni ispod nogu".

Flack je nadalje otkrila da je duže vrijeme proživljavala "neku vrstu emocionalnog sloma" te da njezina obitelj i ona "to više nisu mogli podnositi".

Četrdesetgodišnjakinja je majci poruku pokazala krajem siječnja, a planirala ju je objaviti na društvenim mrežama. Njezini su je savjetnici, međutim, upozorili da to ne napravi.

Flack je preuzela odgovornost za sve što se dogodile te noći kada je policija intervenirala u njezinom domu, ali je rekla da je to bio nesretan slučaj te da "nije zlostavljačica".

"Posvađali smo se i dogodila se nesreća. Nesreća. Krv koju je netko PRODAO novinama pripadala je MENI i to je bilo nešto jako tužno i osobno", napisala je voditeljica.

"Danas govorim jer moja obitelj to više ne može podnijeti. Izgubila sam posao, dom i sposobnost govora. Istina mi je istrgnuta iz ruku i koristi se kao zabava. Ne mogu svaki dan provesti skrivajući se i da mi se govori da ni s kim ne smijem razgovarati. Žao mi je zbog svega što sam priuštila svojoj obitelji i prijateljima. Ne razmišljam o tome kako ću povratiti svoju karijeru. Razmišljam o tome kako ću vratiti svoj život i život vlastite obitelji."

Savjetnici su joj prethodno rekli da ne objavi ovu poruku, no njezina je obitelj odlučila da se voditeljičine riječi ipak trebaju čuti.

Flack je preminula u nedjelju 16. veljače u svome domu u istočnom Londonu. Razumije se da je preminula nekoliko sati nakon što je doznala da će joj se suditi za napad na dečka. Kada je hitna pomoć došla u njezin stan, Flack nije reagirala na podražaje i proglašena je mrtvom na licu mjesta. Voditeljičina najbolja prijateljica, stilistica Lou Teasdale (36), bila je kod Flack na Valentinovo kako bi je utješila nakon što je ova doznala da će morati na sud. Daily Mail piše da je Teasdale boravila kod Flack u stanu.

Flack si je navodno oduzela život nekoliko minuta nakon što je Teasdale otišla iz njezinog doma kako bi obavila kupovinu. Jedan je izvor rekao da je Teasdale odlično utješila Flack te da ju je voditelja uspjela nagovoriti da ode kući. No, Teasdale se nakon kupovine nije mogla vratiti u voditeljičin stan. Stilistica je potom nazvala Flackinog oca Iana koji je uspio ući u kćerkin stan, gdje je ova beživotno ležala.

Bivša voditeljica "Love Islanda" 13. je prosinca prošle godine optužena za fizički napad nakon incidenta u svome domu na sjeveru Londona.

Na ročištu koje se održalo 23. prosinca prošle godine sud je čuo da su Flack i Burton te večeri bili prekriveni krvlju te da je Flack imala rane na zapešćima. Navodno si ih je zadala komadićima staklene čaše koju je netom prije razbila. Policajci su je morali obuzdati, a ona im je prije toga rekla da će se ubiti. Jedan od policajaca koji je sudjelovao u intervenciji rekao je da je poprište navodnog napada izgledao kao "scena iz horor filma". Na snimci se također navodno moglo vidjeti da je voditeljica bila rastrojena i djelomično razodjevena.

Policija je te večeri navodno bila zabrinuta zbog "dubokih rana koje si je sama nanijela" te je nakon intervencije u domu odvedena na liječenje u bolnicu. Mediji su tada pisali da je Flack liječena 12 sati te da je tek nakon toga mogla razgovarati s policiju. Policija u nedjeluje nije htjela otkriti jesu li preporučili da ode na kontrolu kod stručnjaka za mentalno zdravlje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:02