PARIS VAN KONTROLE

PROCURILE NEZGODNE FOTOGRAFIJE KĆERI M. JACKSONA Nakon objave šokantnog dokumentarca o svom ocu odlučila se na bijeg, ali 'izlet' nije dobro završio

 
 Profimedia, Mega Agency

Paris Jackson i njezin dečko Gabriel Glenn uhvaćeni su u žestokoj i agresivnoj svađi nakon izlaska u New Orleansu. Svjedoci svađe za britanske su medije otkrili da je Paris bila vidno pijana iako je ona to kasnije u statusu na Twitteru demantirala.

Svađa među partnerima navodno je počela još u kafiću, a nastavila je na cesti. U New Orleans su stigli na jedan od najvećih festivala na svijetu Mardi Gras, dva mjeseca nakon što je Paris (20) bila u klinici za odvikavanje od alkohola i liječenje mentalnih problema.

Mediji pišu i da je ovaj bijeg i tulumarenje od nekoliko dana iskoristila i kako bi pobjegla od komentara na račun oca. Od izlaska dokumentarca ‘Leaving Neverland’, u kojem dvojica muškaraca optužuju Michaela Jacksona da ih je godinama zlostavljao dok su bili klinci, Paris se nije službeno očitovala o tematici, no tatu je u nekoliko navrata branila.

FOTOGALERIJA: Ružna svađa Paris i Gabriela

Nakon što su objavljene fotografije ružne svađe, manekenka je na Twitteru napisala da su samo ‘glumili tužan filmski prekid’.

Svjedoci svađe pak tvrde da se Paris u jednom trenu i rasplakala i vikala na dečka da je pusti i da je ne dira.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:13