KAOS NA DOČEKU

PROCURILI DETALJI SUKOBA DVA PJEVAČA BIJELOG DUGMETA Do svađe je došlo zbog izlaska na binu, pale su teške riječi, a onda su uslijedili i udarci...

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 02.01.2018. u 09:37

Zagreb,21.04.2011. Hypo centar - Mladen Vojičić Tifa i Alen Islamović družili su se u četvrtak s novinarima i najavili svoj koncert 'Kad bi bio Bijelo dugme' koji će se održati 30.04.11. u Hypo centru. Razgovor Tife i Alena Islamovića u jednom je trenutku prekinula vjerna obožavateljica koja je imala neobičnu molbu. Naime, tražila ih je da joj se potpišu na leđa što su dečki s osmijehom na licu vrlo rado i učinili
Admir Buljubašić / CROPIX

Mladen Vojičić Tifa i Alen Islamović

Dvojica pjevača Bijelog dugmeta Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa posvađali su se nakon koncerta u najpoznatijem crnogorskom ljetovalištu Budvi za Silvestrovo, a navodno je došlo i do fizičkog obračuna, objavio je crnogorski portal Vijesti.me u ponedjeljak.

Srpski je Blic kasnije od neimenovanog izvora doznao da pjevači navodno nisu htjeli zajedno izaći na pozornicu te je zbog toga krenula svađa. Pale su teške riječi i ostatak ekipe ih je jedva smirio.

Nakon toga je na scenu prvi kročio Alen i nije htio sići s bine kad se Tifa trebao Tifa popeti. Islamović je nastavio s pjevanjem pri čemu je izvodio i pjevačke dionice svog kolege. Tifa je tada navodno nastavio s vrijeđanjem, a Islamović ga je po silasku s pozornice udario glavom u čelo. Tifa mu je uzvratio udarcem u rame, no tad se umiješalo osiguranje i nastao je popriličan kaos.

Bezrazložni sukob iznervirao je Bregovića koji je odustao od daljnjeg nastupa pa Bijelo dugme nije izašlo na bis, piše Blic.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo