KAOS NA DOČEKU

PROCURILI DETALJI SUKOBA DVA PJEVAČA BIJELOG DUGMETA Do svađe je došlo zbog izlaska na binu, pale su teške riječi, a onda su uslijedili i udarci...

Mladen Vojičić Tifa i Alen Islamović
 Admir Buljubašić / CROPIX

Dvojica pjevača Bijelog dugmeta Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa posvađali su se nakon koncerta u najpoznatijem crnogorskom ljetovalištu Budvi za Silvestrovo, a navodno je došlo i do fizičkog obračuna, objavio je crnogorski portal Vijesti.me u ponedjeljak.

Srpski je Blic kasnije od neimenovanog izvora doznao da pjevači navodno nisu htjeli zajedno izaći na pozornicu te je zbog toga krenula svađa. Pale su teške riječi i ostatak ekipe ih je jedva smirio.

Nakon toga je na scenu prvi kročio Alen i nije htio sići s bine kad se Tifa trebao Tifa popeti. Islamović je nastavio s pjevanjem pri čemu je izvodio i pjevačke dionice svog kolege. Tifa je tada navodno nastavio s vrijeđanjem, a Islamović ga je po silasku s pozornice udario glavom u čelo. Tifa mu je uzvratio udarcem u rame, no tad se umiješalo osiguranje i nastao je popriličan kaos.

Bezrazložni sukob iznervirao je Bregovića koji je odustao od daljnjeg nastupa pa Bijelo dugme nije izašlo na bis, piše Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:44