ZATRAŽILA ZABRANU PRILASKA

PROCURILI ŠOKANTNI DETALJI IZ HOROR-BRAKA BIVŠE SPAJSICE 'Mlatio me i gušio na dnevnoj bazi, tjerao me je na 'trojac' sa svojim prijateljicama...'

 Reuters

Melanie Brown, bivša članica legendarnih Spice Girlsa, prije desetak dana službeno se razvela od svog supruga Stephena Belafontea. Mediji su nagađali da je razlog prekida bio nasilni karakter filmskog producenta, ali u utorak su procurili novi strašni detalji iz njihovog braka koji jasno govore da Belafonte nije bio samo ekstremno nasilan, već da je i psihički i seksualno maltretirao Mel B.

Mel B je na sudu zatražila zabranu prilaska bivšeg supruga, a u dokumentima koje je dostavila detaljno se opisuju strašne scene iz njihovog desetogodišnjeg braka. Belafonte je mlatio bivšu pjevačicu na dnevnoj bazi, stalno ju je tjerao da se seksa s njim u društvu njegovim prijateljica, a kao 'šlag na tortu'' stigla je tvrdnja je da njihova dadilja zatrudnjela upravo s njezinim već sad bivšim suprugom.

Bogati katalog optužbi počinje s optužbama da je Belafonte tukao i gušio pjevačicu. TMZ piše da je Stephen s obje ruke uhvatio Melanie za vrat, počeo je gušiti, ali se na kraju predomislio te je suprugu svom snagom 'zakucao' na tlo. Ona se u to vrijeme pripremala za 'Ples sa zvijezdama'

Singer Melanie Brown and Hollywood producer Stephen Belafonte arrive at the 2008 MTV Video Music Awards in Los Angeles September 7, 2008. REUTERS/Phil McCarten (UNITED STATES) - RTX8J5B
REUTERS



Mel B tvrdi da je njezin suprug počeo divljati kada je ona ponovno počela zarađivati novac. Kaže da je bio bolesno ljubomoran na njezin uspjeh. Dramatično je bilo i 2012. godine kada je Mel B zabriljirala na plesnom podiju s Usherom. Svi su bili oduševljeni osim Belafontea koji ju je umjesto s cvijećem dočekao suprugu s - batinama!

- Trebala si dobro razmisliti prije nego što si koketirala s j**** Usherom! - urlao je podivljali muškarac.

Prije nastupa na zatvaranju Olimpijskih igara u Londonu Belafonte je bacio Mel B na tepih. Ozljede su joj bile vidljive pa se izvlačila tweetom da je trčala u štiklama.

Pjevačica je nakon svih incidenata bila uništena osoba, a prije tri godine bila je u takvom emocionalnom stanju da je progutala cijelu bočicu Aspirina. Belafonte, naravno, nije zvao hitnu pomoć. Zaključao ju je u sobu i urlao.

- Umri ku***!

Singer Melanie Brown poses at the premiere of
REUTERS


Dok je uredno tukao Mel B, Belafonte je s dadiljom njihove djece bio u puno prisnijim odnosima. Štoviše, djevojka je ubrzo ostala trudna. U jednom trenutku luđaku je palo na pamet da svi zajedno žive pod istim krovom, ali na kraju je dadilji platio 300.000 dolara da pobaci.

U dokumentima Mel B tvrdi da je Belafonte često dolazio kuće s nepoznatim ženama i tjerao ju da se svi zajedno seksaju. Kad bi Melanie odbila 'trojac', on bi joj počeo prijetiti.

- Objavit ću naše seks snimke!

U zaključku je Melanie rekla da ga je pokušala ostaviti više puta, ali onda bi on počeo prijetiti da će joj uništiti život.

- Prvo ću te prebiti, potom uništiti život u svakom mogućem smislu i na kraju uzeti djecu!

A što na cijelu priču kaže Belafonte? Poslao je priopćenje u kojem odbacuje sve optužbe.

- Zar je ovo majka moje djece? Užasavam se pomisliti kako će ovo sve skupa utjecati na našu djecu. Otišla je predaleko, optužbe su stvarno šokantne. Mislim da mi neko namjerno namješta da ispadnem zao čovjek. Optužbe se nižu, a nitko ništa ne može dokazati. Policija mi je upala u kuću... I što su našli? Baš ništa!

Recording artist Melanie Brown attends the Women in Film Pre-Oscar Cocktail Party in West Hollywood, California February 28, 2014. REUTERS/Phil McCarten (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT) - RTR3FUJS
REUTERS

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 01:55