SNIMLJEN MOBITELOM

PROCURIO PRIVATNI VIDEO LEWISA HAMILTONA I NICOLE SCHERZINGER 'Srce će joj se slomiti. Ta snimka nije trebala izaći'

U.S. singer Nicole Scherzinger (R) and British Formula One racing driver Lewis Hamilton arrive for the world premiere of the film
Toby Melville / REUTERS

Hakeri su objavili video na kojem se može vidjeti kako se zvijezda Formule 1 Lewis Hamilton (34) i njegova bivša djevojka pjevačica Nicole Scherzinger (40) ljube i maze, piše Daily Mail. Na snimci se može vidjeti kako par, koji je prekinuo 2015. godine, leži na krevetu i razmjenjuje nježnosti.

The Sun piše da je snimka u trajanju od dvije i pol minute pogledana najmanje 286 tisuća puta otkad je prvi puta podijeljena. Izvor je za The Sun rekao da Scherzinger jako teško podnijeti objavu tog videa. "Srce će joj se slomiti", rekao je izvor. Privatni film snimljen mobitelom nikada nije trebao biti postati dio "javne domene".

Podsjećamo, pjevačica i automobilist bili su u vezi osam godina te su u konačnici prekinuli 2015. godine. Hamilton je 2016. godine otkrio da najviše voli automobile. "Moji auti su moje bebice. Prije sam govorio, dok sam imao djevojku, 'izlazim van s jednom od cura i možeš s nama, ali uvijek ćeš mi biti na drugom mjestu'", rekao je Hamilton.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo