HOLLYWOOD TUGUJE

PRODUCENT SERIJE 'RUŽNA BETTY' PRONAĐEN MRTAV U MOTELU Mnogi su vjerovali da je živio holivudski san, no on je još 2008. dao naslutiti drugačije

 
Silvio Horta
 AFP

Silvio Horta, producent i autor jedne od iznimno popularnih američkih TV serija "Ružna Betty", pronađen je u utorak mrtav u motelu u Miamiju.

Variety piše kako se isprva sumnjalo na ubojstvo, no pokazalo se da je riječ o samoubojstvu pištoljem. Američki producent kolumbijskog podrijetla imao je 45 godina.

Hortin odvjetnik potvrdio je informaciju o njegovu samoubojstvu, no nije otkrio pravi razlog smrti.

Premda su mnogi vjerovali da producent živi holivudski san, Horta je u intervjuu iz 2008. godine rekao da to i nije baš tako.

- Dok sam radio na seriji, obično sam navečer bio paraliziran od umora. Nisam imao potrebu izaći van s prijateljima niti se družiti s njima. Imao sam jako puno posla... Zapravo, moj život svodio se na posao - izjavio je tad.

10.10.07
Ugly Betty - Season 2, Episode 8 'I See Me, I.C.U.'
n the wake of the disastrous Meade/Slater nuptials, Wilhelmina plots her next moves and Betty tries to make things right with Daniel. Meanwhile, Henry uses his charms to get the Mode weekend receptionist (Mo'Nique, guest starring as L'Amanda) to let him in after hours so he can help Betty get something of vital importance,
Pic supplied:, Image: 22980865, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: - / Planet / Profimedia
- / Planet / Profimedia
America Ferrera, glavna glumica iz hit televizijske serije 'Ružna Betty'

Serija "Ružna Betty" s glumicom Americom Ferrerom u glavnoj ulozi bila je pravi hit u SAD-u, ali i svijetu. Prikazivala se četiri sezone.

Riječ je o adaptaciji kolumbijske telenovele "Yo soy Betty, la fea" i govori o životu Betty Suarez, mlade, pametne Meksikanke iz Queensa koja dobiva posao u elitnom modnom magazinu. Tijekom emitiranja osvojila je dva Zlatna globusa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:16