BUDUĆA PRINCEZA

PROPALI BRAK, SEKS U 'BEVERLY HILLSU' I OPTUŽBE OBITELJI Mračne tajne najveće ljubavi princa: 'Kad bi znao istinu, to bi razorilo njihovu ljubav!'

 
 Profimedia, Ferrari

Britanski princ Harry (33) i holivudska glumica Meghan Markle (36) u ponedjeljak su objavili kako su se zaručili i da će se vjenčati u proljeće iduće godine, kazavši u intervjuu za BBC da se njihov odnos razvio 'iznimno brzo nakon sastanka na slijepo'.

Upoznala ih je zajednička prijateljica čiji identitet nisu htjeli otkriti. Nakon samo dva susreta odlučili su zajedno provesti odmor u Bocvani, a u rujnu ove godine prvi su se put pojavili zajedno u javnosti u Torontu.

Markle je ponosno pokazala zaručnički prsten s tri dijamanta koji je dizajnirao sam Harry. Središnji dijamant je iz Bocvane, a dva manja sa strane iz osobne su kolekcije njegove pokojne majke Diane.

Markle je nakon objave zaruka kazala kako će odustati od bavljenja glumom i kako joj nije bilo baš drago što su svi fokusirani na činjenicu da je njezin otac bijelac nizozemsko-irskog porijekla, a majka Afroamerikanka.

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 27:  Prince Harry and actress Meghan Markle during an official photocall to announce their engagement at The Sunken Gardens at Kensington Palace on November 27, 2017 in London, England.  Prince Harry and Meghan Markle have been a couple officially since November 2016 and are due to marry in Spring 2018.  (Photo by Eddie Mulholland-WPA Pool/Getty Images)
Getty Images

Meghan Markle rođena je u Los Angelesu 1981. godine. Otac joj je bio direktor rasvjete u TV sapunicama, a majka klinički terapeut, a razveli su se kad je Meghan imala šest godina.

No, dio javnosti smatra kako ona nije primjerena supruga jedina princu, a čak ni njezina vlastita obitelj nema osobito mišljenje o njoj. Njezina polusestra Samantha Grant (51) kazala je kako je Markle narcisoidna i da nije pomogla ocu, majci i bratu koji su bankrotirali te da je samo zanimaju slava i moć.

- Hollywood joj više nije dovoljan, sad želi biti princeza. Kraljevska obitelj bi bila zgrožena da zna što je učinila svojoj obitelji. Istina bi razorila njezinu vezu s Harryjem - kazala je spisateljica Samantha o svojoj polusestri.

Njezin otac 1990. dobio je na lutriji 750.000 dolara, a s tim je novcem pomogao svojoj kćeri da pokrene glumačku karijeru, piše Daily Mail.

Markle se prvi se put na televiziji pojavila 2002. u epizodi serije 'General hospital', a potom u više TV-programa i filmova, dok je popularnost stekla u američkoj seriji 'Suits' koja sadrži neke sporne scene seksa koje se nisu svidjele članovima kraljevske obitelji.

Markle je seksi scenu odradila i u prvoj epizodi reboota kultne serije 'Beverly Hills 90210' u kojoj glumi da pruža oralni seks u automobilu. Markle za sobom vuče još jedan uteg koji silno smeta britanske puritance - činjenicu da je već bila udana.

Dvije godine provela je u braku s filmskim producentom Trevorom Engelsonom, što je sada potencijalna prepreka za status princeze sve da i potječe iz kraljevske obitelji, piše Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:04