POP PRINCEZA

PRVI PUT U JAVNOSTI OD PREDOZIRANJA Pjevačica Demi Lovato izgledala je sretno i opušteno tijekom razgovora s prijateljicom u pauzi od rehabilitacije

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 24.09.2018. u 12:32

EXCLUSIVE: ** NO USA TV AND NO USA WEB **Demi Lovato looked relaxed and happy Sunday as she exercised her day pass from her rehab facility ... nearly 2 months to the day after her near-fatal overdose.
The
Profimedia, Mega Agency

ZAGREB - Američka pjevačica i glumica Demi Lovato viđena je prvi put u javnosti i izgledala je sretno i opušteno nakon što je gotovo umrla od predoziranja krajem srpnja, prenose američki mediji. Viđena je kako razgovara s prijateljicom s kojom se našla na kavi u pauzi od rehabilitacije.

Lovato (26) je u više navrata u javnosti govorila o ovisnosti o drogi i alkoholu te o psihičkim problemima. Liječena je zbog poremećaja prehrane, a rekla je i da pati od bipolarnog poremećaja.

U dokumentarnoj snimci na Youtubeu 2017. "Jednostavno komplicirana" govorila je o godinama uporabe droga, poremećajima prehrane i o opijanju te priznala da je prvi put uzela kokain sa 17 godina.

Demi je izgledala sretno i opušteno dok je razgovarala s prijateljicom koja je šetala njezina psa. Krajem srpnja završila je u bolnici zbog predoziranja i zamalo je umrla. Njezina majka prošli je tjedan izjavila u prvom intervjuu nakon incidenta da je Demi dobro.

"Još uvijek mi je jako teško pričati o tome. Samo kad se sjetim toga dana i što se dogodilo, krenem se tresti", rekla je Dianna De la Garza.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo