SMRT KĆERI I MAJKE

PRVO JE UMRLA CARRIE, A ONDA JE OD TUGE ZA NJOM UMRLA I DEBBIE Otišle su gotovo isti dan, a sahranit će ih zajedno, u istu grobnicu

 REUTERS

Majka i kći, obje slavne glumice Debbie Reynolds i Carrie Fisher, umrle su u razmaku od jednog dana i njihova će tijela biti pokopana zajedno u istoj grobnici, američki mediji prenose riječi Debbienog sina, Todda Fishera.

Todd je rekao da će glumice pokopati na groblju Forest Lawn-Hollywood Hills gdje počivaju mnoge poznate zvijezde kao što su Lucille Ball, Dick Van Patten, Liberace, Florence Henderson, David Carradine i Bette Davis.

Datum sprovoda još nije utvrđen, no svakako će to biti privatna ceremonija za užu obitelj. Razmišljaju o javnom ispraćaju, no planovi još nisu finalizirani, piše Hollywood Reporter.

Tijelo Carrie Fisher u petak je iz mrtvačnice u Los Angelesu prebačeno kući, a mrtvozornik Brian Elias rekao je da je obdukcija dovršena, no o detaljima nije pričao. Glumica koja se proslavila ulogom princeze Leije u filmovima ‘Ratovi zvijezda’ umrla je u utorak u dobi od 60 godina od posljedica srčanog zastoja koji je doživjela u avionu.

12th February 1972:  American actress Debbie Reynolds with her daughter Carrie Fisher.  (Photo by Dove/Evening Standard/Getty Images)
Dove/Evening Standard / Getty Images
Debbie Reynolds i Carrie Fisher snimljene 12. veljače 1972.

U srijedu poslijepodne njezina 84-godišnja majka, koja se proslavila filmom ‘Singin’ in the Rain’, hitno je prebačena u bolnicu nakon što je pretrpjela moždani udar, gdje je iste večeri umrla.

Njezin sin Todd je u izjavi medijima rekao da je trauma Carriene smrti bila previše za majku. ‘Rekla je da želi biti s Carrie, a onda je otišla.’

Na Twitteru je podijelo dirljivu objavu s crtežom koji prikazuje njegovu sestru kao princezu Leiju i majku kao Kathy Selden iz filma ‘Pjevajmo na kiši’, a usto je napisao: ‘Ovo je prekrasna ljubavna priča koju sam svjedočio 58 godina. Obje mi jako nedostaju. Ljubav je vječna.’

Prema pisanju New York Posta Debbie će biti pokopana u omiljenoj crvenoj haljini, a već 7. siječnja 2017. trebao bi izaći najavljeni dokumentarac o majci i kćeri, 'Bright Lights' redateljice Alexis Bloom i redatelja Fishera Stevensa, u produkciji HBO-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 17:41