LJUBAV KOJA TRAJE

PUNIH 17 GODINA SKRIVALI SU DETALJE VJENČANJA Tanja otkrila kako ju je zaveo poznati glumac i odakle kćeri ime: 'Tad je na tržištu bio neki jogurt...'

 
Branko Đurić i Tanja Ribič
 Tomislav Kristo / CROPIX

Punih 17 godina Branko Đurić Đuro i njegova supruga Tanja Ribič uspjeli su od medija sakriti detalje sa svog vjenčanja, no kako su oni izgledali otkrila je njihova kćer Zala na društvenim mrežama.

- Trudili smo se da mediji ne saznaju za vjenčanje. Tadašnja gradonačelnica Ljubljane Vika Potočnik bila nam je matičarka. Rekla nam je da će nas vjenčati i da nitko za to neće znati. Naša djevojčica, tada trogodišnja Zala, bila je na ceremoniji i nazdravljala s nama sokićem - izjavio je svojedobno Đuro, a sada je i njegova Tanja u razgovoru za Azru otkrila kako ju je glumac osvojio.

- Upoznali smo se kada je došao kao glumac gostovati u našem kazalištu u Sloveniji. Igrali smo muža i ženu i zaljubili smo se. Osvojio me je svojom karizmom, dobrotom i inteligencijom - rekla je Tanja.

Majka Zale i Ele (Đuro iz prvog braka ima i sina Filipa) otkrila je kako je njihova starija kćer dobila ime.

- Kada smo se nas dvoje zaljubili, nismo još ni počeli razmišljati o tome da počnemo živjeti zajedno, ali smo već maštali o tome da ćemo imati jedno dijete. Tada je na tržištu bio neki jogurt koji se zvao Zala i rekli smo da će nam se tako zvati kćerka - otkrila je Tanja u razgovoru za Azru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. ožujak 2024 17:03