MAZEL TOV!

QUENTIN TARANTINO KONAČNO STAO NA LUDI KAMEN! Kultni redatelj uplovio je u bračnu luku s manekenkom i pjevačicom

OBJAVLJENO:
 • 29.11.2018. u 09:53

 • Profimedia, AKM-GSI

  Quentin Tarantino i Daniela Pick

   

  Američki redatelj Quentin Tarantino (55) u srijedu je u Los Angelesu oženio izraelsku pjevačicu i manekenku Daniellu Pick (35), piše časopis People. Među uzvanicima na prijemu poslije ceremonije bili su Tarantinovi prijatelji i suradnici glumci Harvey Keitel i Tim Roth te redatelj Eli Roth.

  Tarantino je Pick upoznao 2009. godine kada redatelj je u Izraelu promovirao svoj film Nemilosrdni gadovi. Par je u međuvremenu prekinuo, međutim vezu su ponovno započeli 2015. godine, Tarantino je Pick zaprosio prošlog ljeta.

  Ovo je prvi brak i za Tarantina i za Pick, a redatelj je 2009. godine u razgovoru za časopis GQ objasnio zašto se do tada nije ženio: "Kada snimam film, ne radim ništa drugo. Sve se vrti oko filma. Nemam ženu, nemam djecu. Ništa mi ne smije smetati."

  Profimedia, AKM-GSI

  Quentin Tarantino i Daniella Pick

   
  Profimedia, AKM-GSI

  Daniella Pick i Quentin Tarantino

  Profimedia, AKM-GSI

  Quentin Tarantino i Daniella Pick

  Profimedia, AKM-GSI

  Eli Roth (drugi s lijeva)

   
  Profimedia, AKM-GSI

  Harvey Keitel (drugi s lijeva)

  Profimedia, AKM-GSI

  Tim Roth (sredina)

  Profimedia, AKM-GSI

  Daniella Pick i Quentin Tarantino

  Pick je svoju pjevačku karijeru započela početko 21. stoljeća. Ispočetka je nastupala sa svojom sestrom Sharonom, da bi se kasnije osamostalila.

  Sharona i Daniella Pick najpoznatije su po svojoj pjesmi "Hello, Hello" s kojom su 2005. godine nastupile na izraelskom izboru za pjesmu Eurovizije. Plasirale su se na 11. mjesto i nisu se kvalificirale u finalno natjecanje. Pick je kao samostalna izvođačica najveći uspjeh postigla s pjesmama "More or Less" i "Love Me".

   

   

  Daniella je inače kći poznatog irskog pjevača i kantautora Tzvike Picka koji je tijekom 60-ih godina prošlog stoljeća skladio niz pjesama koje su završile kao hitovi u njegovoj domovini. Tzvika je prošle godine za Daily Mail rekao da je Daniellina obitelj sretna zbog njezinih zaruka za američkog redatelja kultnih filmova Psi iz rezervoara i Pakleni šund.

  Višestruko nagrađivani redatelj najavio je da će se nakon što snimi još dva filma povući u mirovinu. Trenutno radi na filmu "Bilo jednom u Hollywoodu" u kojem glavne uloge igraju Brad Pitt i Leonardo DiCaprio, čije je snimanje završilo nekoliko dana prije vjenčanja.

  Izdvajamo