SKRIVALI SU SE

RASKRINKANA TAJNA MADONNINA LJUBAVNA AFERA Upustila se u romansu s 30 godina mlađim od sebe: 'Kemija je bila poprilično jaka'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 30.01.2017. u 20:52

MUNICH, GERMANY - AUGUST 18: Singer Madonna performs on stage at Olympic Stadium on August 18, 2009 in Munich, Germany. (Photo by Johannes Simon/Getty Images)
Getty Images / Getty Images

Reper Drake, koji je tijekom vikenda koncertom u Londonu započeo turneju po Britaniji, prije gotovo dvije godine imao je aferu s Madonnom, ali joj je obećao da će to ostati njihova tajna, piše The Sun.

Madonna je u kolovozu prošle godine proslavila 58 godina, a Drake je 30 godina mlađi od nje.

Njihova romansa započela je još prije njihovog, za mnoge, čudnog i nepotrebnog poljupca na Coachella festivalu.

- Svi bliski Madonni bili su svjesni afere s Drakeom - kaže izvor.

Dodao je da su oboje znali da to neće trajati zauvijek, no u to vrijeme su oboje bili slobodni, pa su se odlučili zabavljati.

- Kemija među njima bila je poprilično jaka. Drake voli starije žene pa je Madonna definitivno njegov tip. Odlično su se zabavljali, ali su to držali u strogoj tajnosti. Nikad o tome neće govoriti javno - tvrdi osoba upućena u cijelu priču.

Mnogi smatraju da je njihova tajna romansa zapravo objašnjenje za šokirani izraz lica Drakea kada ga je Madonna poljubila na pozornici u travnju 2015. godine.

Drake je trenutačno u vezi s Jennifer Lopez koja je od njega starija 17 godina.

 

Iza Madonne su dva braka. Onaj s redateljem Guyem Ritchiejem te s glumcem Seanom Pennom.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo