NASLIJEĐE TV ZVIJEZDE

RAZDOR U OBITELJI LOVCA NA KROKODILE Nećakinja Stevea Irwina seksi pozama skuplja fanove na Instagramu, no obiteljska je situacija 'žalosna'

 
 Jim Ruymen/Reuters / Instagram

Neslaganja oko ostavštine Stevea Irwina, legendarnog lovca na krokodile, dovela su do potpunog raskola u obitelji. S jedne su strane njegova supruga i dvoje djece, a s druge otac te sestra s mužem i obitelji. Sve to skupa previše ne dira Irwinovu nećakinju koja vodi obiteljski život, ali je i prilično uspješna u samopromociji na Instagramu.

Rebecca Lobie (32) nećakinja je Stevea Irwina, koji je umro nakon što ga je ubola raža dok je snimao dokumentarni serijal ‘Najsmrtonosnije životinje oceana’. No, Lobie se sama izborila za slavu te je postala svojevrsna zvijezda na Instagramu gdje broj njezinih obožavatelja iz dana u dan raste.

U posljednjoj je objavi pokazala savršenu figuru u crvenom bikiniju, a pratiteljima je poručila da nikad ne prestanu biti vjerni sebi, da budu pozitivni i da prestanu maltretirati ljude na internetu.

Njezina je vruća objava samo posljednja u nizu koja je dospjela u medije, a spominje obitelj Stevea Irwina. Oni su pak ponovno dospjeli na naslovnice australskih novina nakon što je u javnost dospjela priča o svađi između Steveove žene Terri i njegova oca Boba zbog čega su se razišli i u upravljanju Australskim ZOO-om, koji su osnovali Steveovi roditelji.

I Rebecca je ranije bila uključena u obiteljski posao Australskog ZOO-a, no prema podacima na LinkedInu taj je posao napustila u prosincu 2015. Kako piše Courier Mail, danas radi kao voditeljica restorana u Mooloolabi, a s australskim je ZOO-om prekinula sve veze. Otprilike u isto vrijeme njezin otac Frank Muscillo, koji je oženjen za Steveovu sestru Joy, navodno je potjeran s Irwinovog ranča nakon svađe s Terri.

Obitelj Muscillo, uključujući Joy i Rebeccinog brata Jamesa, nema više nikakve veze s kompanijom. Joy je to potvrdila ranije ovaj tjedan u razgovoru za australsko izdanje Daily Maila. Otkrila je da je napetost i u obitelji, koja je za sobom povukla i svađe, počela već nakon tragične Steveove smrti u rujnu 2006.

- Trudim se držati se što dalje od svega toga. To je jednostavno sve skupa jako žalosno, a radi se o obitelji…

Terri, wife of the late Steve Irwin, her daughter Bindi and son Robert, pose together at the launch of their new family show on the Animal Planet television channel in London, Britain, September 26, 2018. Picture taken September 26, 2018. REUTERS/Will Russell - RC14618B8D70
Will Russell / REUTERS
Terri, Bindi i Robert Irwin

Joy s mužem ima restoran i vodi miran život daleko od života pod svjetlima reflektora kakav vode njezina šogorica Terri, nećakinja Bindi i nećak Bob Jr. Nakon što je napustila upravljanje Australskim ZOO-om, Joy je bila vezana ugovorom o tajnosti podataka zbog kojeg nije smjela javno govoriti o tome što se dogodilo u obitelji. Ugovor je davno istekao, a Joy ističe da je njezina osobna odluka zadržati obiteljske drame za sebe.

I Steveov otac Bob Irwin Sr nedavno je progovorio za Courier Mail rekavši da zbog obiteljskih razmirica nije više u kontaktu s unukom Bindi. On je iz australskog ZOO-a otišao 2008. jer se žestoko posvađao s Terri oko toga kako voditi Steveovu ostavštinu. S Terri, Bindi i Bobom nije razgovarao odonda.

Australian adventurer Steve Irwin and his wife Terri and their daughter Bindi pose with an elephant named Tai at the premiere of the adventure comedy motion picture
Reuters arhiva
Steve Irwin sa ženom Terri i kćerkom Bindi

Steveova kći Bindi u srpnju se zaručila za dugogodišnjeg dečka Chandlera Powella, no djeda (još) nije pozvala na vjenčanje. On to ni ne očekuje, ali paru želi sve najbolje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:45