STORMI

REALITY ZVIJEZDA KYLIE JENNER OTKRILA IME KĆERI 'Obiteljska okupljanja u kući Kardashian-Jenner zvučat će kao vremenska prognoza'

 
Kylie Jenner
 Carlo Allegri / REUTERS

Američka zvijezda reality televizije i društvenih mreža te poduzetnica u industriji kozmetike Kylie Jenner (20) svojoj je kćeri nadjenula ime Stormi, piše CNN.

Kako i priliči jednoj milenijki, Jenner je ime djeteta koje je dobila s reperom Travisom Scottom (25, pravo ime mu je Jacques Webster) objavila na Instagramu. Stormi se preziva Webster, a ne Jenner, upravo zbog činjenice da je Scottovo pravo prezime Webster.

stormi webster

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Jennerina je objava vrlo brzo prikupila više od 12,4 milijuna likeova te je tako postala najpopularnija objava na Instagramu. Inače, na drugom mjestu je objava portugalskog nogometaša Cristiana Ronalda nakon poroda njegove djevojke (11,3 milijuna likeova), dok je na trećem mjestu objava američke pjevačice Beyonce tijekom trudnoće (11,2 milijuna likeova).

Treba napomenuti da je Beyonce likeove skupljala od drugog mjeseca prošle godine, Ronaldo od studenog prošle godine, dok je Jenner svoje likeove skupila u samo 13 sati.

Međutim, kako to obično biva na društvenim mrežama svih vrsta, neki su korisnici oduševljeni neobičnim imenom, dok su drugi sablažnjeni jer je Kylie odabrala neobično ime, piše Daily Mail.

Jedan je korisnik rekao da će obiteljska okupljanja u kući Kardashian Jenner zvučati kao vremenska prognoza. "Je li to Stormi? Ne, to je samo Reign preko Sjevernog Chicaga (slobodnim prijevodom na hrvatski uz interpretaciju igre riječima: Je li Olujno? Ne, samo Kiši nad Sjevernim Chicagom)", napisao je jedan korisnik.

Drugi je korisnik rekao da je Kylie okrutna jer je svoje dijete nazvala imenom koje podsjeća na ime porno zvijezde s kojom se američki predsjednik Donald Trump navodno upustio u aferu.

"Kada 20-godišnjakinja dobije dijete onda to dijete dobije ime Stormi", rekao je treći korisnik.

Manekenka i bivša Miss SAD-a Stormi Bree javno je negodovala zbog činjenice da ima isto ime kao i kćer Kylie Jenner i Travisa Scotta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 12:47