POSTALA MAMA

REALITY ZVIJEZDA RODILA U TAJNOSTI Devet mjeseci skrivala je trudnoću, sad je objavila sretnu vijest: 'Trudnoću nisam htjela podijeliti sa svijetom'

 
Kylie Jenner
 Carlo Allegri / REUTERS

Američka reality zvijezda Kylie Jenner rodila je kćer i ispričala se obožavateljima što nije ranije potvrdila da je trudna.

Jenner je u nedjelju objavila da su ona i njezin partner reper Travis Scott dobili kćer u četvrtak. Ime kćeri nije objavljeno.

"Žao mi je što sam vas ostavila u neznanju", napisala je Jenner. "Znam da ste navikli da s vama sve dijelim. Moja je trudnoća nešto što nisam htjela podijeliti sa svijetom".

Napisala je da je odlučila da to bude tajna tako da se može pripremiti "na najpozitivniji i najzdraviji način na koji to znam bez stresa" dodajući da je trudnoća bila "prelijepa" i osnažila ju je.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Dan nakon potvrde rođenja kćerkice, Kylie je objavila video na YouTubeu, skrojen od brojnih nježnih trenutaka koje je proživjela tijekom devet mjeseci trudnoće.

Prošlog je mjeseca njezina polusestra Kim Kardashian sa suprugom Kanyeom Westom dobila treće dijete, kćerku nazvanu Chicago koju je rodila majka-surogat.

Druga polusestra Khloe Kardashian potvrdila je u prosincu da očekuje dijete, a sad je na svom Instagramu čestitala sestri na porodu uz zajedničku fotografiju trudničkih trbuščića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 16:08