TATA I KĆI NA SUDU

RIHANNA TUŽILA VLASTITOG OCA ZBOG NJIHOVA PREZIMENA Traži odštetu jer se ovaj predstavljao kao njezin zastupnik i na prevaru pokušao zaraditi milijune

Rihanna
 Mike Segar / REUTERS

U pjesmi iz 2010. Rihanna je pitala 'Kako mi je ime?' Danas, pjevačica je na sudu zbog svojeg prezimena, piše NBC News.

Naime, Rihanna je podnijela tužbu protiv vlastitog oca jer je ovaj pokušao unovčiti njihovo prezime Fenty koje je ujedno i naziv Rihannine linije kozmetike za uljepšavanje.

Ruhanna (30), čije je puno ime Robyn Rihanna Fenty, podigla je tužbu protiv Ronalda Fentyja i njegovog poslovnog partnera Mosesa Joktana Perkinsa, jer su se njih dvojica „lažno predstavljali trećim stranama i javnosti te govorili da je njihova kompanija Fenty Entertainment LLC povezana s Rihannom i da nastupaju u njezino ime“.

Tvrtka Fenty Entertainment navodno je pokušala organizirati Rihannine koncerte bez njezinog znanja i pomoću njezinog imena 'zaraditi milijune dolara na račun trećih strana koje nisu ništa posumnjale'.

Kako se navodi u optužnici, dvojica muškaraca pokušala su zaraditi na Rihanninom 'teško stečenom imenu povezujući svoju tvrtku s Rihanninom kozmetičkom markom Fenty'.

Rihanna koja je kozmetičku liniju Fenty Beauty pokrenula 2017. tuži svog oca i njegovog partnera za lažno oglašavanje i narušavanje privatnosti. Naime, pjevačica je zaštitila ime Fenty i ne smije ga se koristiti bez njezinog odobrenja.

Ni Ronald Fenty, ni njegov partner Moses Perkins nisu bili dostupni za komentar.

Tužbom Rihanna od oca traži odštetu radi upotrebe njezina imena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 13:35