RAT OKO SKRBNIŠTVA

Rocco Ritchie nazvao svoju majku Madonnu kur...

 YouTube

Nemilosrdni rat Madonne i Guyja Ritchiea oko skrbništva nad njihovim sinom Roccom toliko se rasplamsao da ih je čak i sudac molio da se pomire. Borba traje četiri mjeseca, ali Rocco se odbija vratiti iz Londona u New York kod svoje majke.

Dapače, Madonna je sada doživjela novi udarac: njen 15-godišnji Rocco nazvao ju je kurvom. Naime, na Instagramu se pod imenom 'roccoritchie' opisao kao "kurvin sin" ('son of a bitch'), što je navodno jako potreslo Madonnu.

Kako piše Mail on Sunday, "duboko zabrinuta" 57-godišnja pop zvijezda odletit će u Veliku Britaniju u utorak da vidi sina prvi put nakon Božića i da porade na međusobnom odnosu.

Rocco je očito pod velikim pritiskom, a njegov Instagram mogao bi biti reakcija na incident prošlog mjeseca, kada je Madonna nazvala Ritchiea 'son of a bitch' tijekom svom sloma na koncertu u Australiji.

Rocco je inače u siječnju ugasio svoj prijašnji Instagram račun nakon što je Madonna objavila njegovu fotografiju na kojoj mu je duga kosa upletena u dvije pletenice kao djevojčici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:15