SKUPI POKLON

SAMO TRI TJEDNA PRIJE PORODA PRIUŠTILI SI KRALJEVSKI LUKSUZ Harry počastio Meghan vikendom, procurilo koliko su iskeširali za taj izlet

 
Heckfield Place
 Profimedia, Mega Agency, Alamy

Princ Harry i Meghan Markle pobjegli su na odmor za vikend u luksuzni hotel s pet zvjezdica Heckfield Place u Hampshireu, a taj ih je izlet koštao 33.000 funti, odnosno oko 285.000 kuna. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa za koji će tjedan po prvi puta postati roditelji.

Vila iz 18. stoljeća u kolonijalnom stilu popularna je među slavnim osobama i ondje su primjerice u listopadu odsjedali gosti poput Liv Tyler, te Care i Poppy Delevingne kao gosti vjenčanja princeze Eugenie.

Budući su roditelji odsjeli u najskupljem apartmanu koji stoji oko 86.000 kuna na noć, a ima vlastitu blagovaonicu i privatne terase. Izbjegavali su dva restorana Vogueove urednice Skye Gyngell, koji su nagrađeni Michelinovim zvjezdicama. Jeli su u privatnosti apartmana, a izlazili su na šetnje.

Hotel je u vlasništvu Amerikanca rođenog u Hong Kongu, milijardera Geralda Chana, a hotelski kompleks se može pohvaliti i fitness studijom s nizom raznih drugih vježbi, uključujući jogu, omiljenu Meghaninu tjelovježbu.

View this post on Instagram

This Morning #heckfieldplace #hampshire

A post shared by Heckfield Place (@heckfield_place) on

Kraljevski je par nedavno uselio u Frogmore Cottage nakon nekoliko mjeseci renoviranja kuće. Meghan (37) bi trebala roditi krajem ovog mjeseca i neko će vrijeme uživati u privatnosti svog doma s bebom, piše Daily Mail.

- Meghan bi trebala roditi za koji tjedan pa ju je Harry htio počastiti i razveseliti prije toga - rekao je izvor za The Sun.

Najjeftinija soba u tom hotelu stoji 300 funti (oko 2.600 kuna) na noć, a najskuplja 10.000 funti (oko 86.000 kuna). Kensingtonska palača nije komentirala za britanske medije ovaj kraljevski izlet.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:35