IMA 160 KILOGRAMA!?

SEDAM GODINA NIJE SNIMIO FILM, A SADA JE JASNO I ZAŠTO! Pogledajte u što se pretvorio legendarni Jack Nicholson!

    AUTOR:
    • Tina Premec

  • OBJAVLJENO:
  • 07.11.2017. u 12:54

Los Angeles, CA - Jack Nicholson and Floyd Mayweather get the munchies at the Lakers vs. Clippers game at the Staples Center in Los Angeles.
Pictured: Jack Nicholson
*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 353458716, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

 

Nakon kokaina i žena, hollywoodska legenda Jack Nicholson, jedan od nesumnjivo najtalentiranijih glumaca svih vremena, otkrio je svoju novu opsesiju, bolje rečeno ovisnost - ovisnost o hrani.

Obožava Lakerse

Premda mu je 80 godina, Nicholson je uspio natući više od 160 kilograma, pišu američki mediji. Da su njihove procjene točne, potvrđuju fotografije nedavno snimljene na utakmici glumčeva omiljenog NBA tima, Lakersa, na čije utakmice dolazi već 40 godina. Naravno, Nicholson ima najbolja mjesta, ona u prvom redu, uz sam teren, pa su ga fotoreporteri mogli dobro uhvatiti objektivom. A prizor nije bio nimalo blistav.

Te večeri glumac je u društvu sina Raya i boksača Floyda Mayweathera pratio utakmicu te mirno u krilu pojeo ogroman meni brze hrane. Košulja mu se raskopčala i iz nje je izvirio i donji dio trbuha, na kojem se mogao zamijetiti rez. Naravno, američki tabloidi odmah su kontaktirali liječnike, koji su procijenili da je riječ o ožiljku nakon zahvata ugradnje želučane premosnice. Ako se Nicholson doista podvrgnuo tome, učinio je to kako bi istopio kilograme, koji ni za puno mlađe ljude nisu bezopasni, a kamoli kad ste u devetom desetljeću i u prošlosti ste vodili sve samo ne zdrav život.

Los Angeles, CA - Jack Nicholson lets it all hang out as he catches the Lakers vs. Clippers game with his son Ray, while the two sit next to Floyd Mayweather, at the Staples Center in Los Angeles.
Pictured: Jack Nicholson
*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 353458070, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
 

Dosta mu je žena

No, moć suzdržavanja nikada nije bila među brojnim Nicholsonovim vrlinama, a sada je, očito, na red došlo prejedanje. Već godinama se priča da se glumački umirovio, od 2010. nije snimio niti jedan film, a u jednom nedavnom intervjuu otkrio je da ga više ne zanima ni naganjanje žena.

- Više ne mogu u javnosti utrčavati damama. Nije to bila neka odluka, jednostavno mi se učinilo da to više nije u skladu s mojim godinama - rekao je glumac, koji je desetljećima kod ženskog roda bio na glasu kao neodoljivi šarmer.

Los Angeles, CA - Jack Nicholson and Floyd Mayweather get the munchies at the Lakers vs. Clippers game at the Staples Center in Los Angeles.
Pictured: Jack Nicholson
*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 353458736, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
 

 

- Dosadilo mi je i prepirati se sa ženama u koji ćemo restoran, pa sam angažirao privatnog kuhara. Hrana je bolja kod mene doma. Ipak, dame često žele izaći, a ja sam sretniji u svojoj udobnoj kućici - izjavio je tada.

Odbijao uloge

Naravno, godine nose svoje, pa se u hollywoodskim krugovima, kad je počeo odbijati uloge i djelomično potvrdio da se oprostio od glume, počelo govorkati da je tako odlučio jer je zbog dugogodišnje upotrebe kokaina počeo patiti od gubitka pamćenja te mu je narušena koncentracija. Prestao je i intenzivno izlaziti, dapače, izlaske je sveo na minimum.

- I dalje sam divlji u srcu, ali me pogodila životna gravitacija - rekao je u svom stilu najnominiraniji glumac u povijesti Oscara.

ELIPSO

Izdvajamo