BURAN KRAJ LJUBAVI

SEDMA ŽENA MU HTJELA UZETI SVE Sinovi legendarnog TV voditelja (85) nagovorili oca da se razvede od njihove pohlepne majke

 
 Getty images

Legendarni 85-godišnji američki televizijski i radijski voditelj Larry King u utorak je losanđeleškom sudu predao papire za razvod od svoje sedme supruge, 59-godišnje glumice i glazbenice Shawn King, nakon 22 godine braka tijekom kojih su dobili dva sina.

Kao razlog okončanja osmog braka (jer dvaput je oženio istu ženu), je naveo, već za Amerikance uobičajene, nepomirljive razlike, ali i bračnu nevjeru, a kao datum rastave 6. lipnja ove godine.

Ponosni otac

Sve to za njegovu je suprugu bilo itekako neugodno iznenađenje jer je, navodno, za svoj razvod braka saznala od znatiželjnih novinara. Sa Shawn je King bio najdulje u braku, u kojem su postali roditelji dvojice sinova, 20-godišnjeg Chancea i godinu mlađeg Cannona, a upravo su, čini se, sinovi bili ti koji su oca uvjerili da se razvede, i to zbog majčine pohlepe.

Navodno je Shawn svim silama željela postati vlasnica Kingova bogatstva, a nedavno je slavnom voditelju podastrla pravne dokumente koji joj daju legalno pravo nad vlasništvom njihova imanja. To je ujedno bio i pokušaj ograđivanja od negativnog utjecaja na njihove sinove, koje bi time prilično zakinula za njihov dio. Ironično, u ponedjeljak je King na svom Twitteru objavio fotografiju sa sinovima, naglasivši da je jako ponosan na svoje dečke. Ionako napeta bračna situacija eskalirala je, prema tvrdnjama neimenovanog izvora, u travnju, kad je King hospitaliziran zbog operacije srca.

Tada je, prema nekim informacijama, Shawn svom vremešnom suprugu rekla da mu je ostalo još jako malo života te da je nužno da se njegova imovina što hitnije riješi. U bolnički krevet mu je donijela sporne papire na potpis, čime je razbjesnila sinove.

Inače, voditelj je papire za razvod podnio i 2010., nakon glasina o supruginoj nevjeri, i to s trenerom bejzbola jednog od njihovih sinova Hectorom Penateom. Tada je Shawn očajnički htjela zatražiti razvod prije svog muža, ali nije uspjela. Kako bilo, taj se put King predomislio i odlučio oprostiti Shawn i par je ostao zajedno.

Tajna veza

Nove glasine o Shawninoj nevjeri isplivale su 2016., a ovaj put u pitanju je bio poznati guru Richard Greene, s kojim je glumica bila godinu dana u tajnoj vezi koja je počela na snimanju zajedničke emisije slavnih supružnika “Back and Forth with Shawn & Larry King”. Ali, tada je Larry odlučio stati na stranu supruge i u zajedničkoj izjavi nagađanja o nevjeri proglasio tračem, iako su ljudi bliski voditelju u to vrijeme tvrdili kako je shrvan i osramoćen.

Sudeći prema riječima prijatelja, voditelj koji je godinama na CNN-u imao popularni show “Larry King Live” već je godinama nesretan u braku te ih ni najmanje nije začudila vijest o razvodu.

Još u listopadu 2017. izvor blizak obitelji optužio je supružnike King da glume sretnu vezu te da čak i njima najbliskiji obiteljski članovi žele da okončaju brak. U prilog tome ide i činjenica da Shawn te godine nije bila na Larryjevom 84. rođendanu.

S druge strane, oboje imaju iskustva s razvodima. Larry je u braku bio sedam puta, a Shawn četiri. I dok sa Shawn ima dvojicu sinova, voditelj je otac još troje djece iz prijašnjih brakova.

Razdvojenost

Prvi put King je pred oltar stao sa samo 18 godina, 1952. s Fredom Miller, svojom srednjoškolskom ljubavi, a samo godinu dana kasnije su se razveli velikim dijelom zbog pritiska roditelja. Uslijedio je ultrakratki brak s Annette Kaye 1961., s kojom je te godine dobio i prvog sina Larryja Jr. Potom se te iste, 1961. oženio s Playboyevom zečicom Alene Akins, s kojom je bio svega dvije godine u braku, ali je posvojio njenog sina Andyja.

Nakon nekoliko godina razdvojenosti ponovno su se oženili 1969., ali sreća je ovoga puta potrajala tri godine, u to vrijeme dobili su i kćer imena Chaia.

No, između dva braka s istom ženom Larry nije mirovao, već je pred oltar ponovo stao s Mickey Sutphin 1964., s njom dobio kćer Kelly i razveo se 1967. U nešto dužem braku bio je sa Sharon Lepore, s kojom se oženio 1976., a razveo 1983. Novu šansu braku i ljubavi dao je 1989. kad se vjenčao s Julie Alexander, ali, kao prema nepisanom pravilu, brak je propao tri godine kasnije. Par godina kasnije upoznao je fatalnu Shawn s kojom je u braku od 1997. Tako je njegov posljednji 22 godine dug brak, koji je upravo okončao, bio ujedno i najdulji.

Televizijska legenda kroz desetljeća iznimne karijere sakupio je poprilično bogatstvo koje se procjenjuje na vrtoglavih 150 milijuna dolara. U papirima za razvod ne stoji jesu li supružnici potpisali predbračni ugovor pa je tek za vidjeti kako će se podijeliti bračna imovina i na koliko će pohlepna supruga pristati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 22:15