IZVORI KAŽU DA JU JE UHODIO

SEKSI MANEKENKA OPTUŽILA CRISTIANA RONALDA ZA MALTRETIRANJE POZIVIMA Nakon upoznavanja, nogometaš ju je danima zvao na piće i na druženje u hotel

Cristiano Ronaldo, Rhian Sugden
 Juan Medina, Rhian Sugden / REUTERS, INSTAGRAM

Nogometni as Cristiano Ronaldo uzburkao je medije nakon što su u javnost procurile poruke koje je slao 31-godišnjoj manekenki Rhian Sugden, a na kraju su dospjele i do njezina zaručnika.

Ronaldo i Sugden često su se susretali na izlascima, a afera je navodno počela još 2009. godine, kada je nogometaš počeo bombardiranje porukama. Raspitivao se, pišu strani mediji, o tome planira li ona imati djece i kada, a često ju je molio i da ga nazove preko Facebook Messengera.

U jednom od takvih pokušaja stupanja u kontakt Ronaldo je Sugden rekao da je u hotelu te ju je pokušao nagovoriti da mu da svoj broj mobitela, na što mu je ona odgovorila: “Žao mi je, ali ne mogu razgovarati danas. Upravo ću pokupiti zaručnika s posla pa idemo na piće. Mislim da on ne bi odobrio da razgovaram s tobom u 11 sati uvečer”.

Manekenka je Ronaldu već i prije navodno više puta naglasila da je u sretnoj vezi koja vodi braku, ali to ga nije spriječilo u njegovim nastojanjima, sve dok se u priču nije umiješao i zaručnik Oliver Mellor. On je, naime, poslao Ronaldu poruku u kojoj ga je zamolio da se prestane obraćati njegovoj djevojci, što je Portugalac, kako se čini, na kraju i učinio. “Otada joj mobitel više ne zvoni. Zadovoljna je. Nije zainteresirana za njega”, rekao je za The Sun neimenovani izvor.

Inače, Ronaldo je u studenom prošle godine četvrti put postao otac, a djevojčicu Alanu Martinu rodila mu je djevojka Georgina Rodriguez, manekenka s kojom se počeo viđati krajem 2016. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:48