'BIO JE TO EMOCIONALNI SLOM'

SELENA GOMEZ POSLANA NA PSIHIJATRIJSKO LIJEČENJE Dotukla je loša krvna slika nakon transplantacije, pokušala iz ruke iščupati kateter

Selena Gomez
 Mario Anzuoni / REUTERS

Američka pjevačica Selena Gomez (26) trenutno se liječi u klinici za psihijatrijsko liječenje nakon što je u posljednja dva tjedna dva puta hospitalizirana, piše TMZ. Prema izvorima koji su upoznati sa situacijom, navodno doživjela "emotivni slom".

Pjevačica se nalazila u svom domu u losanđeleškom kvartu Studio City kada je prvi puta hospitalizirana. Prema dostupnim informacijama, bila iznimno loše volje zbog niskih razina bijelih krvnih zrnaca u krvi nakon transplantacije bubrega o kojoj je pjevačica prošle godine putem Instagrama obavijestila javnost. Obitelj ju je zbog toga odvezla u Bolnički centar Cedars-Sinai u Los Angelesu.

Gomez je nakon nekoliko dana puštena, no ubrzo je ponovno hospitalizirana zbog istog problema te je persistencija tog problema dovela do emocionalnog sloma koji je pjevačica pretrpjela. Navodno je tražila da je se pusti iz bolnice te se poprilično uzrujala kada joj taj zahtjev nije ispunjen. Prema pisanju TMZ-a, Gomez je pokušala iz svoje ruke iščupati kateter za infuziju.

Pjevačica se trenutno nalazi u klinici za psihijatrijsko liječenje East Coast gdje prima dijalektičku bihevioralnu terapiju (DBT).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 13:07