MUKE MAJČINSTVA

SERENA WILLIAMS U DRAMI 'Sve smo pokušali, ali ništa ne funkcionira... Molim vas, pomozite!'

 
 Serena Williams / Twitter

Čak ni jedna od najboljih sportašica svijeta nije pošteđena majčinskih briga, pa se putem društvenih mreža obratila drugim roditeljima tražeći savjet. Naime, bebi Serene Williams niču zubići, a slavna mama više ne zna kako bi joj olakšala muke.

Uzrujana Serena obratila se korisnicima Twittera riječima: 'Nicanje zubića – vražje djelo – tako je teško!' Objasnila je da malu zubići jako muče te su probali već sve ne bi li joj olakšali, no ništa ne funkcionira – ni jantarna ogrlica, ni hladni ručnik, ni homeopatski pripravci.

Otkako je u rujnu postala majka male Alexis Olympije Ohanian, koju je dobila u vezi sa suosnivačem Reddita, Alexisom Ohanianom starijim, Serena redovito na društvenim mrežama govori o problemima s kojima se susreće, a njezini pratitelji na Twitteru pokušavaju joj pomoći savjetima. U svojim prethodnim objavama, Serena se požalila da je bilo mnogo problema, no nije detaljnije pojasnila o čemu se radilo.

No osim poteškoća, Serena na Twitteru dijeli i lijepe trenutke te svoje uzbuđenje zbog činjenice da je postala majka. U jednoj takvoj objavi progovorila je i o dojenju te pitala druge mame koliko dugo su one dojile svoju djecu.

'Je li neobično što me obuzmu emocije kad pomislim da bi možda trebala prestati dojiti?', rekla je Serena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:05