ZABIO SE U BUS

SERGEJ TRIFUNOVIĆ SKRIVIO NESREĆU PA POBJEGAO?! Popularni glumac opet na meti srpskih tabloida, njegovo objašnjenje za bijeg je urnebesno

 
Sergej Trifunović
 Neja Markicevic / CROPIX

Poznati srpski glumac te čelnik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović jučer navečer skrivio je prometnu nesreću u Beogradu na Bulevaru Mihajla Pupina u blizini benzinske postaje kada se zabio u gradski autobus, a, kako pišu srpski mediji, potom je pobjegao s mjesta nesreće.

Za B92 Trifunović je objasnio kako je nakon nesreće morao otići kako bi 'otvorio vrata majstorima', te da je 'zakon bio brži od njega'.

- Nisam pobjegao, nego sam otišao da otvorim majstorima vrata. Rekao sam da ću se vratiti za pola sata. Međutim, kada sam izašao van, već su 'digli' auto, pauk ga je već podigao, tako su brzo došli. Sutra ujutro ću otići u MUP Savski venac, da ne bi bilo da sam pobjegao", rekao je Trifunović za B92.

Popularni glumac se u povodu ovog događaja oglasio i na Twitteru. Priznao je da je krivica za nesreću njegova te pokušao objasniti što se dogodilo.

Istaknuo je da je autobusu ogulio malo boje, a da su vrata na njegovu automobilu strgana. Tvrdi da je rekao vozaču da ide majstorima otključati vrata, nahraniti mačke te da će se vratiti jer policiji sigurno treba pola sata da dođe.

- Nisam parkirao u garaži, nego ispred, da budem brži. Kad sam izašao, policija je vjerojatno došla i pokupila auto. Jezivo je tabloidna priča da sam pobjegao s mjesta nesreće, napisao je između ostalog na Twitteru.

Također je objasnio da je autobus na stanici bio parkiran, a da je on htio skrenuti da natoči gorivo. Kaže da se malo zanio i proklizao. 'Blagi udar, ništa strašno', tvrdi Trifunović.

Također je izvijestio na Twitteru da se javio u policiju, napisao izvještaj te da nije bio alkoholiziran.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:48