TRAŽI LJUBAV ONLINE

SHARON STONE SUOČENA S NEOBIČNIM PROBLEMOM 'Zatvorili su mi račun na stranici za spajanje parova! Mislili su da je moj profil lažan...'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 30.12.2019. u 12:48

, Image: 384529642, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial Use only, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Album
Profimedia, Album

 

Sharon Stone, glumica čije je sve važne uloge teško i pobrojati, suočila se s neobičnim problemom. 

Kako je podijelila s obožavateljima na Twitteru, Stone je bila prijavljena na stranicu za spajanje parova Bumble, no kad je u nedjelju ponovno htjela otvoriti svoj profil, otkrila je da su je blokirali.

Ispostavilo se da je nekoliko korisnika prijavilo njezin profil kao lažan, a administratori su prijave prihvatili također očito uvjereni da ‘prava Sharon Stone’ sigurno ne traži ljubav na stranicama za spajanje parova. No, gadno su pogriješili.

- Bila sam na stranici za upoznavanje Bumble i zatvorili su mi račun! Neki su me korisnici prijavili tvrdeći da to sigurno nisam ja. Hej, Bumble, zašto me isključujete? Nemojte me izbacivati iz zajednice - napisala je na svom službenom profilu na Twitteru.

 

‘Ako ti imaš profil na Bumbleu, za nas ostale nema nade’, ‘Sharon, moramo se naći i raspraviti o ovom ozbiljnom problemu’, ‘Silno uspješna žena, pritom popularna i priznata, ne može pronaći muškarca dovoljno sigurnog u sebe da bude uz nju i kad je u njenoj sjeni. Šokiran sam’, samo su neki od komentara dok brojne bračne, platonske, ozbiljne i neozbiljne ponude u komentarima nećemo ni spominjati.

Harpers Bazaar
face to face / Face to Face / Profimedia

Sharon Stone za Harpers Bazaar

 

Sharon Stone iza sebe ima dva propala braka i tri usvojena sina. Karijera joj je naprasno zamrla kada je prije 18 godina doživjela teški moždani udar. Od njega se oporavljala godinama, a izvukli su je, kaže, unosni ugovori s modnim kućama. Na koncu se vratila glumi.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo