NOVA POP SENZACIJA

SIN DAVIDA BECKHAMA ŽELI BITI PJEVAČ Ima ugovor s Bieberovim producentom, a božićnim singlom djevojčice je bacio u ekstazu

 Getty Images

Spojio sam dvije stvari koje volim najviše na svijetu - pjevanje i Božić, rekao je 11-godišnji Cruz Beckham radijskom voditelju Daveu Berryju, koji ga je ugostio u svojoj emisiji 'Capital Breakfast'.

Sin nogometaša Davida i modne dizajnerice Victorije, koja se '90-ih proslavila kao članica benda Spice Girls, u srijedu je javnosti predstavio svoj pjevački debi.

Objavio je božićni singl 'If Every Day Was Christmas', a sav prihod od prodaje Cruz će dati u humanitarne svrhe - organizaciji koja se brine za bolesnu i siromašnu djecu u Velikoj Britaniji.

Da se ozbiljno posvetio pjevačkoj karijeri, dokazuje i činjenica da je 11-godišnjak tek nedavno otvorio profil na Instagramu, a njegov talent prepoznao je i 'veliki' Scooter Brown, čija producentska tvrtka surađuje i s kanadskom pop zvijezdom Justinom Bieberom.

Obožavatelji, osobito djevojčice, oduševljene su Beckhamovom prvom pjesmom.

'Ima anđeoski glas. Rastopio mi je srce', samo su neki od komentara.

Ponosna mama Victoria kaže kako je tek nedavno otkrila sinov talent.

'Uvijek je bio zaluđen nogometom. Slučajno sam ga čula dok je pjevušio na stražnjem sjedalu auta. Ostala sam bez teksta', rekla je Victoria.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 08:22