JEDNO OD RIJETKIH POJAVLJIVANJA

Sjećate li se ove slatkice iz filma 'Moja djevojka'? Na društvenim mrežama zasuli je negativnim komentarima

 Screenshot

Anna Chlumsky publici je najpoznatija po ulozi djevojčice Vade Sultenfuss u filmu 'Moja djevojka', a publika je trenutačno može gledati u seriji 'Veep' gdje je za sporednu ulogu bila nominirana i za nagradu Emmy.

Tijekom godina glumica se pojavljivala u epizodnim ulogama u brojnim poznatim serijama, no nakon 'Moje djevojke' nije ostvarila neku značajniju ulogu kad su filmovi u pitanju.

Njezino pojavljivanje na dodjeli nagrada u nedjelju bilo je jedno od rijetkih na takvim događajima, pa nije ni čudno da je bila u centru pažnje.

No na društvenim mrežama dočekali su je s hrpom negativnih komentara zbog haljine koju je odjenula.

Na njezinu žalost, Anna se našla na popisu najgore odjevenih te večeri, a oni koji su dodjelu gledali, nisu je nimalo štedjeli. 'Nije stigla izabrati haljinu, pa je zgrabila zavjese i krenula', 'Obukla je najružniji prekrivač za krevet koji sam ikad vidjela', samo su neki od komentara koji su je dočekali.

Njezinim odabirom nisu bili zadovoljni ni modni kritičari pa se tako našla uz bok kolegicama Sarah Hyland, Alexandri Billings, Laura Carmichael, Hari Nef, Amy Poehler i mnoge druge.

Actress Anna Chlumsky, of HBO's
REUTERS / REUTERS

Actress Anna Chlumsky, of HBO's
REUTERS / REUTERS

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:17