BIJELO DUGME U BUDVI

SKANDAL NAKON DOČEKA NOVE GODINE U CRNOJ GORI Islamović i Tifa se posvađali i potukli iza pozornice: 'Taj dio sam trebao ja pjevati!'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 01.01.2018. u 14:16

Pula, 080815.
Koncert Bijelog dugmeta u pulskom amfiteatru pred devet tisuca ljudi. Goran Bregovic sa svojim Orkestrom za vjencanja i sprovode zapoceo je turneju koncerata povodom 40 godina Bijelog dugmeta. Pridruzili su mu se Alen Islamovic i Tifa.
Na fotografiji: Tifa, Alen Islamovic i Goran Bregovic.
Foto: Goran Sebelic / CROPIX
Goran Šebelić / CROPIX

Tifa, Alen Islamović i Goran Bregović

 

Dvojica pjevača Bijelog dugmeta Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa posvađali su se nakon koncerta u najpoznatijem crnogorskom ljetovalištu Budvi za Silvestrovo, a navodno je došlo i do fizičkog obračuna.

Kako piše crnogorski portal Vijesti.me, na dočeku Nove godine u Budvi bilo je veselo sve do kraja novogodišnjeg koncerta Bijelog Dugmeta. Tada je došlo do svađe između Islamovića i Tife dok su silazili s bine i odlazili iza pozornice, a pjevači su se navodno i potukli.

Verbalni je sukob nastavljen naguravanjem, a sve je kulminiralo fizičkim obračunom, ispričali su svjedoci. Vojičić je navodno zamjerio Islamoviću što je otpjevao dionicu pjesme namijenjenu njemu.

Svjedoci kažu da je Vojičić izvukao deblji kraj, a Goran Bregović se navodno nije htio miješati u sukob.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo