NIJE JOJ SVEJEDNO

SLAVNA GLUMICA OTKRILA ZAŠTO OSTAJE DOMA Njoj vrlo bliska osoba je u rizičnoj skupini za obolijevanje od korone: 'Mlada je i u dobroj formi, ali...'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 25.03.2020. u 19:31

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 02: Michelle Pfeiffer attends the 'Murder On The Orient Express' World Premiere held at Royal Albert Hall on November 2, 2017 in London, England. (Photo by Tim P. Whitby/Tim P. Whitby/Getty Images/for 21st Century Fox)

Michelle Pfeiffer

 

Junak filmova "Mistična rijeka" i "Čovjek bez tijela", 61-godišnji Kevin Bacon, prošli tjedan na Instagramu je pokrenuo akciju #IStayHomeFor kako bi potaknuo javnost na izbjegavanje društvenih kontakata s ciljem sprječavanja širenja zaraze virusom COVID-19.

Glumac je u hvalevrijedan "internetski pokret" uključio brojne slavne osobe - Davida Beckhama, Eltona Johna, Demi Lovato, Evu Longoriju..., a posebno dirljivu objavu ovih dana imala je Michelle Pfeiffer.

- Ostajem doma za svoju sestru... Ona je prva osoba na koju sam pomislila - iako je mlada i u dobroj formi, ima oslabljena pluća. Nisu svi u mogućnosti ostati kod kuće i zato sam zahvalna onima koji se svakodnevno pojavljuju na poslu - liječnici, medicinske sestre, trgovci i mnogi drugi... Hvala vam od srca - napisala je glumica na Instagramu.

S obzirom da je koronavirus posebno opasan za ljude koji već imaju problema s respiratornim sustavom, Michelleina sestra spada u rizičnu skupinu i mora biti maksimalno oprezna.

Izdvajamo