U SRETNOM BRAKU OD 2015.

SLAVNA GLUMICA POSTALA MAJKA U 48. GODINI! 'Ulazak u ovo novo desetljeće obilježili smo rođenjem kćeri koja nam je osvojila srca i upotpunila obitelj'

 
Camren Diaz i Benji Madden
 4CRNS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Cameron Diaz (47) i Benji Madden (40) postali su roditelji zdrave djevojčice, objavio je u petak navečer Daily Mail.

Holivudska glumica sretnu vijest podijelila je sa svijetom još u četvrtak na svom profilu na Instagramu.

- Sretna Nova godina od Maddenovih! Tako smo sretni, blagoslovljeni i zahvalni što smo ulazak u ovo novo desetljeće obilježili rođenjem kćeri Raddix Madden, koja je odmah osvojila naša srca i upotpunila našu obitelj - napisala je Cameron na društvenoj mreži.

Glumica je dodala kako ne namjerava objavljivati bebine fotografije jer pod svaku cijenu želi zaštititi njezinu privatnost, ali obožavateljima i pratiteljima otkrila je kako je "djevojčica uistinu preslatka".

View this post on Instagram

❤❤❤ @benjaminmadden

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

Diaz i roker Madden, koji su u braku od 2015., dugo su čekali proširenje obitelji, a najveća želja sad im se napokon ostvarila.

- Udaja za Benjija nešto je najbolje što mi se ikad dogodilo. Moj muž je najbolji! On je najveće ljudsko biće i moj veliki partner. Brak zna biti težak i na njemu treba intenzivno raditi, jer u braku nema 60-40, samo 50-50, ali nama ide i više nego odlično - izjavila je Cameron nedugo poslije vjenčanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 02:54