KARIJERNI SLOM

SLAVNA KOMIČARKA NA STUPU SRAMA Ostavila niz histeričnih poruka, a zbog silnih isprika mnogima je bilo neugodno: 'Napravila sam nešto neoprostivo!'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 30.05.2018. u 13:46

FILE PHOTO: Actress Roseanne Barr reacts as she arrives at the 75th Golden Globe Awards in Beverly Hills, California, U.S., January 7, 2018. REUTERS/Mario Anzuoni/File Photo
Mario Anzuoni / REUTERS

 

Roseanne Barr zbog sramotnog rasističkog ispada na Twitteru nije ostala samo bez zabavne serije koja ju je proslavila. Dobila je otkaz i u vlastitoj agenciji za traženje talenata, medijski gigant Viacom otkazao joj je suradnju, pa čak je i Hulu sa svoje platforme odbio prikazivati 'Roseanne'.

Podsjetimo, Roseanne Bar, inače fanatična republikanka i ljubiteljica Donalda Trumpa, u napadu ludila je napisala da je Obamina savjetnica Valerie Jarrett produkt Muslimanskog bratstva i Planeta majmuna. Naravno, svi su bili zgroženi njezinim rasističkim ispadom, a ubrzo je reagirao ABC jedinim mogućim potezom - otkazivanjem serije!

Posrnula komičarka, vidjevši kakvu je glupost napravila, ekspresno se svima ispričala i obećala da se 'skida' s Twittera. I ispunila je obećanje, stvarno se isključila, ali samo na sat-dva. Potom se ponovno 'zakačila' na popularnu društvenu mrežu i ostavila niz histeričnih poruka u kojima se opravdavala i ispričavala.

- Ljudi, nemojte me žaliti! Jedino što mogu se ispričati stotinama ljudi, talentiranim glumcima i autorima koji su ostale bez posla zbog mog glupog tweeta! - napisala je Barr koja se potom ispričala i Valerie Jarrett.

- Želim ti se osobno ispričati. Žao mi je što sam te povrijedila i nadam se da ćeš prihvatiti moju ispriku. Cijeli život se borim protiv rasizma...

Nakon par tweetova uslijedilo je nešto duže priopćenje.

- Duboko žalim zbog komentara kojeg sam napisala na Twitter. Želim se ispričati Valerie Jarrett, cijelom društvu s ABC-a i ekipi koja je radili na 'Roseanne'. Stvarno mi je žao zbog neukusne šale koja ne predstavlja ono za što se borim i što predstavljam. Obožavam sve ljude i stvarno mi je žao. Danas su moje riječi uzrokovale val otkaza vrlo vrijednih ljudi. Ispričavam se i publici koju sam zabavljala desetljećima. Stvarno mi je žao od srca i molim vas za oprost - napisala je Roseanne.

Začudo, glumica je dobila mnoštvo poruka potpore, ali uskoro je uslijedila poruka i svojim fanovima.

- Nemojte me braniti, napravila sam nešto neoprostivo. Bila su 2 sata ujutro, popila sam tablete za spavanje... I sve je otišlo predaleko. Napravila sam pogrešku zbog koje duboko žalim... - zaključila je Barr.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo