'TREBA STATI S OPERACIJAMA'

SLAVNA MAJKA JOJ JE BOMBA U 69. GODINI, A ONA SE RASPADA 'Izgleda grozno... Pogledajte joj usta, ne može ih ni pomaknuti!'

 Instagram

Oliviju Newton John, zvijezdu filma 'Briljanteen', fotografi su nedavno snimili tijekom šetnje Los Angelesom. Glumica i u 69. godini pažnju plijeni mladenačkim i prirodnim izgledom, no njezina 30-godišnja i jedina kćer joj je sušta suprotnost.

Naime, Chloe Lattanzi od plastičnih se operacija potpuno izobličila, a velik udio u uništavanju njezinog izgleda zasigurno imaju i dugogodišnje ovisnosti o alkoholu i drogama. Doktorica Jennifer Levine koja je specijalizirala plastičnu kirurgiju, kaže da je većina zahvata na njezinom tijelu odmah vidljiva - korigirala je tako grudi i usne.

- Pretjerala je s povećanjem usana, kao i s povećanjem grudi. To ne izgleda uopće dobro - zaključila je. Dodala je i da su joj čelo i područje oko očiju puni botoksa, a popunila je i obraze.

- Korigirala je čak i nos, izmijenila je cijelo lice koje sad izgleda zaleđeno - zaključila je.

Za razliku od kćeri, Olivia je ove godine izjavila da se nikad neće podvrgnuti plastičnoj kirurgiji jer ne želi izgledati kao, kako se izrazila 'one' žene u Hollywoodu.

- Imala sam periode u životu kada sam znala posjetiti plastične kirurge, kad sam bila depresivna i tijekom teških životnih trenutaka, ali nikad nisam mogla ništa učiniti - tvrdi Olivia.

No doktorica Levine ipak tvrdi da ni Olivia nije odoljela iskušenjima estetskih korekcija te da je i ona korigirala lice, no da to bar izgleda prirodnije.

Komentirala je i da njezina kćer izgleda starije od nje.

- Vrijeme joj je da prestane s tim operacijama. Lice joj je bezizražajno, a usta ne može ni pomaknuti - komentirala je doktorica.

S obzirom na fotografije koje objavljuje, mnogi je vrijeđaju pa im je ovih dana poručila što misli o tome.

- Nisam glupa, nisam narkomanka, imam dobro srce. Znam da se ne bi trebala brinuti o ljudima koji imaju svojih problema pa se iskaljuju na mom profilu, no to jednostavno ne razumijem. Znam da nisam glupa, ali kad ti netko to kaže nekoliko puta, ipak zaboli. Sve što želim je ljudima dati dobro i ljubav pa mi je tako čudno kad drugi tako ne razmišljaju - poručila je.

Chloe je Olivijina jedina kći koju je dobila tijekom braka s Mattom Lattanzom od kojeg se rastala 1995. godine. Trenutačno je u braku s Johnom Easterlingom.

Instagram

Instagram

Instagram

MELBOURNE, AUSTRALIA - SEPTEMBER 15:  Australian actress, Olivia Newton-John performs her song
Getty Images / Getty Images
Olivia Newton-John

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 14:28