HOLLYWOOD NA JADRANU

SLAVNA OSKAROVKA I NAJLJEPŠA ŽENA SVIJETA STIŽE U HRVATSKU Traži lokaciju za novi film, evo koji će naš grad 'glumiti' svjetski poznatu destinaciju

 
 Regis Duvignau / REUTERS

Iako se o njihovoj rastavi priča već godinama, čini se da je brak Julije Roberts i njenoga supruga Daniela Modera i nakon 15 godina sasvim stabilan. Poznata glumica, naime, supruga prati u njegovom pohodu Balkanom gdje traži savršenu lokaciju za svoj novi filmski hit, piše Slobodna Dalmacija.

Nakon što je još početkom mjeseca obišao Zrće, Moder je snimanje započeo u Beogradu. Tamo je, prema pisanju srpskih medija, stigao sa suprugom i njihovo troje djece, kćerkom Hazel i sinovima Phinnaeusom i Henryjem, a obitelj bi se uskoro trebala zaputiti u Split.

Film pod naslovom 'Ibiza' romantična je komedija koju režira Alex Richanbach, a snima se za Netflix. Beograd bi u ovome slučaju trebao 'odglumiti' Barcelonu, dok bi Split trebao biti Ibiza, piše Slobodna.

Juliju Roberts (49) je ove godine časopis People rekordni peti put proglasio najljepšom ženom svijeta. Prvi put se na vrhu popisa našla prije 26 godina, godinu nakon što se proslavila ulogom u filmu 'Zgodna žena'. Tajnu izgleda ne zna opisati, no za People je ove godine izjavila da se osjeća kao da je na vrhuncu

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 08:22